AK PARTİLİ MUHTARDAN CHPLİ BAŞKAN TUNCEL’E ÖVGÜ DOLU SÖZLER

AK PARTİLİ MUHTARDAN CHPLİ BAŞKAN TUNCEL’E ÖVGÜ DOLU SÖZLER

​Söke Tuzburgazı Mahalle Muhtarı Mutlu Akıllı’dan, Söke’nin Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanı Levent Tuncel’e övgü dolu sözler.

Ak Parti’li olduğunu ifade eden Muhtar Akıllı, CHP’li Söke Belediye Başkanından çok memnun olduklarını, uzun dönemler kendisi ile çalışmak istediklerini ifade etti. 

akilli-muhtar.jpg

Tuzburgazı Mahalle Muhtarı Mutlu Akıllı, Söke’de Ak Partili olduğunu ifade ederek yaptığı açıklamada; CHP’li belediyelerin başarılı belediyecilik yaptığını dile getirdi. Akıllı, katıldığı programda şöyle konuştu: “ Biz muhtarlar olarak çoğu isteğimizi kendimiz için değil mahalle halkımız için istiyoruz. Bende Söke Belediye başkanımızdan bir şey isterken, Tuzburgazı halkı adına istiyorum. Şimdi biz Levent Başkan ile siyasi olarak farklı düşüncedeyiz.

1111.jpg

Ben böyle karakterli böyle düzgün bir başkan görmedim. Allah kendisinden razı olsun. 22 aylık süreçte ne söylediysek yaptı. Adam dedik adam. Badana dedik badana. Büst dedik büst. Tuvaleti değiştir başkan. Değiştirdi. Yaaa daha ne isteyeyim. Hani böyle kaliteli bir başkan biz bir daha görür müyüz bilemem. Allah bize Levent Başkan ile uzun dönem çalışmayı nasip etsin inşallah. 

2222.jpg
DÜĞÜN SALONU VE MUHTARLIK BİNASI YAPACAK... 
Şimdi bizim muhtarlık binamız yıkılacak. Başkanımıza bunu ilettik. Halk da düğün salonu istiyor. Lojistik değer yüksek. Zeytin alım merkezi yapalım. 2023 yılına kadar söz verdi. Levent Tuncel söz verdi mi yat kulağının arkasına kardeşim. Levent Tuncel tamam dedi mi olay bitmiştir kardeşim. A parti B parti fark etmez Levent başkanda. Hizmet adamıdır kendisi. Daha ne yapsın Tuzburgazı’na? Ne istesek yapıyor.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.