AK Parti’li Rıza Posacı’ya bir tepki de Özcan'dan geldi

AK Parti’li Rıza Posacı’ya bir tepki de Özcan'dan geldi

Adalet ve Kalkınma Partisi Aydın Milletvekili Rıza Posacı’nın Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na yönelik kullandığı çirkin ifadelere bir tepki de Söke’den geldi. CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, yazılı açıklama yaptı.

Açıklamasında AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı’yı sert sözlerle eleştiren CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, “Ak Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı’nın açıklamalarını hayretler içinde okudum. Bu açıklamaları kimin yaptığını başlığına bakmadan anlayabilirsiniz. Kadına bu kadar düşman gözle bakan başka bir siyasi zihniyet yoktur. Her fırsatta şehrin kadın belediye başkanına fiziksel ve sözlü hakaret eden vekil grubu ile karşı karşıyayız. Aydın’a yakışan bir tablo asla değildir. Tüm bu aymazlık ve delalet göstergelerine karşın asaleti ile halkına hizmet etmeye devam eden bir Büyükşehir Belediye Başkanımız var. Söke İlçe Örgütü olarak tüm unsurlarımız ile başkanımızın yanındayız. Sen ne yaptın Rıza ah Rıza... Ziraat odası başkanlığından geliyorsun ama ne zaman çiftçinin yanında oldun.  Çiftçiye mazot gübre desteği verilecek nerede bu destekler neden ilgilenmiyorsun” dedi.

Başkan Çerçioğlu’nun siyaset tarzının hoşgörü ve nezaket üzerine kurulu olduğunu ifade eden Başkan Özcan, “52 ilde çiftçiye destek verildi bu illerin içinde neden Aydın yok. Ağzını her açtığında etrafa pis kokular atıklar sözler göndereceğine çiftçinin sorunları ile ilgilen. Çiftçilerimiz tarım kredi borçlarının ertelenmesini istiyor neden çünkü ürettiğinden bir şey kazanamıyor.  Ama Rıza bey hiç bir olmamış gibi 8 Mart dünya emekçi kadınlar gününde şehrin kadın belediye başkanına ağıza alınmayacak sözler Sarf ediyor. Esefle kınıyoruz. Rıza beyin kullandığı sözlerin aslında AKP’nin Türkiye’de kadına bakış açısını yansıttığını görüyoruz.  Çerçioğlu’nun 10 yıldır Aydın halkı ile birlikte Türkiye’ye armağan ettiği bir siyaset tarzı vardır. Bu siyaset tarzının yıkılmaz kaleleri hoşgörü ve nezakettir.  Rıza bey donkişot’un yel değirmenlerine savaş açtığı gibi Çerçioğlu’nun asil siyasetine savaş açmıştır. Bu söylemeler ile bu davranışlar ile vekil değil olsa olsa donkişot olur” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.