AKBUDAK: OZAN VE AYAZ PARTİMİZDEN İHRAÇ EDİLMİŞTİR

AKBUDAK: OZAN VE AYAZ PARTİMİZDEN İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Açıklamada, "Ozan ve Ayaz’ın Milliyetçi Hareket Partisi ile hiç bir ilişiği bulunmamaktadır"denildi

Gerçek Gazetesi / İmdat GÜÇLÜ
Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Başkanı Cem Akbudak, dün yazılı bir açıklama yaparak, Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan ile Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Müsamettin Ayaz’ın partilerinden 25 Nisan 2014 tarihinde ihraç edildiğini ihraç kararının da kendilerine tebliğ edildiğini söyledi.
Akbudak açıklamasında, “Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan’ın basında çıkan “Hâlâ MHP üyesiyim. MHP’den ihracıma dair şahsıma iletilen kesin bir belge yok” şeklindeki ifadeleri kamuoyunu yanıltmaya yönelik beyanatlar olup, konu ile ilgili aşağıdaki açıklamaların yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur.
1-Tuğrul Ozan ve Müsamettin Ayaz Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Disiplin Kurulu Başkanlığının 25 Nisan 2014 tarih 2014/1 sayılı kararı ile MHP’den ihraç edilmiştir.
2- Aydın İl Disiplin Kurulu Başkanlığının 25 Nisan 2014 tarih 2014/1 sayılı Tuğrul Ozan ve Müsamettin Ayaz hakkındaki ihraç kararları Tuğrul Ozan ve Müsamettin Ayaz’a 08/05/2014 tarihli iadeli taahhütlü posta tebligatı ile ulaştırılmış olup, Tebligat Karpuzlu Belediye Başkanlığı’nca 12.05.2014 tarihinde tebligat görevlisi Levent Gülpınar tarafından teslim alınmıştır.
3- Aydın İl Disiplin Kurulu Başkanlığının 25 Nisan 2014 tarih 2014/1 sayılı Tuğrul Ozan ve Müsamettin Ayaz hakkında ki ihraç kararlarına 12/05/2014 tebliğ tarihinden itibaren 10 gün içinde herhangi bir üst kurula ve partimize hukuki yönden bir itiraz gelmediğinden karar kesinleşmiş, kesinleşen karar Aydın MHP İl Başkanlığı’nca 09.09.2014 tarih 2014/49 saylı yazımız ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezine “kesinleşen karara göre parti üyelikleri sona ermiştir” hükmü ifade eden yazımız ile bildirilmiştir.
Yukarıdaki açıklamalardan anlaşılacağı üzere Tuğrul Ozan ve Müsamettin Ayaz’ın Milliyetçi Hareket Partisi ile hiç bir ilişiği bulunmamaktadır” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.