Akbük Bisiklet Turnuvası renkli görüntülere sahne oldu

Akbük Bisiklet Turnuvası renkli görüntülere sahne oldu

Akbük Bisiklet Turnuvası renkli görüntülere sahne oldu

Akbük Cemal Ergenekon Orta okulu, Didim Rotary Kulübü ile Rotaryan Kulübünün birlikte düzenlediği ve bu yıl 3.’sü gerçekleştirilen Bisiklet Turnuvası renkli görüntülere sahne oldu.
Bisiklet turnuvası Akbük Cemal Ergenekon Orta okulu önünden verilen startla başladı. Yaklaşık 10 km’lik bir parkurda gerçekleştirilen turnuva ayrıca Akbük Nurullah Kocabıyık İlkokulundan 40 öğrencinin katılığı 100 kişilik yarış grubuna İlçe Jandarma Komutanı Gürkan Kabakçı, Okul Müdürü Hasan Kafalı da bisikletleri ile katılarak parkuru tamamladılar.
Daha sonra Akbük Tören alanında öğrencilerin yoğurt yeme, kaşıkla ağızda yumurta taşıma, yavaş bisiklet sürme gibi yarışmalar yaparak çeşitli ödüller verildi.
Didim Rotary Kulübünün, Didim Belediyesinin, DİTAB’ın ve çeşitli kurum ve kişilerin sponsor olduğu 7 adet bisiklet çekilişle öğrencilere hediye edildi. Turnuvanın tüm hazırlık ve çalışmalarını Okul Öğretmeni Murat Yalçın’ın üstlendiği turnuva sonunda öğrencilere Akbük Su Ürünleri Balık ekmek ikramında bulundu. Okullar arası Atık pil toplama yarışmasında 240 kilo atık pil toplayan Orta okula Rotary Kulübü tarafından çevreye gösterdikleri duyarlılıklarından dolayı 2 adet bilgisayar hediye edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.