Akçakaya Mahallesi sağlıklı suya kavuştu

Akçakaya Mahallesi sağlıklı suya kavuştu

Muhtar Gölcük; “Başkan Çerçioğlu’nun tuttuğu altın olsun!”


Gerçek Gazetesi
Murat TAN

Akçakaya Köyü"nde geçtiğimiz haftalarda tamamlanan çalışma ile 400 metre uzunluğundaki çelik borular, yeni sistem 16 atmosferlik HDP borularla değiştirildi.
Su deposu ile pompa istasyonu arasında yapılan çalışma sonrasında eskiden adeta çamur akan çeşmelerden artık sağlıklı su akıyor.
Akçakaya Mahallesi Muhtarı Nihat Gölcük, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu"nun talimatı doğrultusunda 30 yıllık içme suyu boruları değiştiği için artık sağlıklı su içtiklerini belirterek, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu"na çok teşekkür ediyoruz. Kendisi seçimlerden önce "Aydın"a altın çağını yaşatacağız" diyordu. Bizim su sorunumuzu çözdü ya tuttuğu altın olsun” dedi.
“ARTIK SUYUMUZ GAYET TEMİZ”
"Eskiden çeşmelerimizden resmen çamur akıyordu" diyen Muhtar Gölcük, “Köyümüz yaklaşık 7 yıldır su sorunu yaşıyor. Sularımızda basınç olmamasıyla büyük sıkıntı çekiyorduk. Depo ve boruların kirli olması yüzünden türlü sağlık sorunları yaşıyorduk. Su sorunumuz tamamıyle çözüldü. Suyumuz gayet temiz. Suyumuzun dezenfenkte edilmesiyle beraber artık sağlıklı su içiyoruz. Suyumuzun tazyikide çok güzel. Eskiden çamaşır makinelerimiz ve şofbenler çalışmıyordu. Yazın özellikle tarladan bahçeden gelen insanlarımız çok büyük sıkıntı yaşıyordu. Bazı evlerimize ise su hiç çıkmıyordu. Artık su sorunumuz yok” diye konuştu. “ÇERÇİOĞLU"NA
NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEK AZ”
Akçakaya Köyü"ün 7 yıldır süren su sorununu çözdüğü için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu"na teşekkür eden Muhtar Gölcük, “Kendisine ne kadar teşekkür etsek az. 7 yıllık sorunumuzu bir çırpıda çözdü, tuttuğu altın olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.