Akkentli; ‘Biz CHP’liyiz, büyük bir aileyiz’

Akkentli; ‘Biz CHP’liyiz, büyük bir aileyiz’

Aydın Büyükşehir Belediyesi Batı Bölgesi Koordinatörü Fatih Akkentli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım yaptı. Son günlerde kendisi için siyaset yapamayacaklar söylemlerine cevap verdi.

Aydın’ın Söke ilçesindeki bazı partililerini eleştiren Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’in geçtiğimiz günlerde bir gazeteye verdiği röportajında isim vermeden bazı partililerini eleştirmesi gündemdeki yerini korumaya devam ediyor.

akkentli-biz-chpliyiz-buyuk-bir-aileyiz-188971-5ba0723d1e54869a1c7609e663868772.jpg

Belediye Başkanı Tuncel’in partililerini zan altında bırakan açıklamasının ardından dikkat çeken bir paylaşım da Aydın Büyükşehir Belediyesi Batı Koordinatörü Fatih Akkentli’den geldi.

Söke Belediye Başkan Yardımcısı CHP’li Veli Devrim Yerli ile çekilmiş bir fotoğrafını ‘Biz CHP’liyiz, büyük bir aileyiz’ etiketiyle paylaşan Akkentli yayımladığı mesajında, “Bu söze ek bir ek yapmak istiyorum; CHP’nin büyük bir aile olduğu ülkenin kurucu unsuru olmasından kaynaklanıyor. CHP çatısı altında nefes alıyorsanız bu kültürü yaşananız hissetmeniz lazım. Bizler partinin en zor günlerinde görev yapan kişiler olarak bu birlik ve beraberliği korumakla görevliyiz. Kötü söz sahibine aittir. Bu görevlerimiz telaşımız siyasetimiz biter sizler bizi aynı karelerde görmeye devam edersiniz, çünkü biz Cumhuriyet Halk Partiliyiz.”

akkentli-biz-chpliyiz-buyuk-bir-aileyiz-188971-2d9702926455f56b444806d4bc31176d.jpg

“BİZİMKİSİ MEMLEKET VE VATAN HİSSİ İLE HALKA HİZMET ETME HİSSİ”

Ağzından çıkanı kulağı duymayanları çok iyi anladıklarını ifade eden açıklamanın devamında Akkentli, şu ifadeleri kullandı; “Bizim CHP’liliğimize laf söylemeye kalkan, Söke’nin bazı yerlerinde siyaset yapamayacağımızı iddia eden, ekmek yedikleri kabı pisleyen, kişilere tavsiyemiz kendi işleri ile ilgilenmeleri ve hangi CHP’linin hangi CHP’li ile ne konuştuğunun takibini bir an önce bırakmalarıdır. Çünkü biz CHP’liler birbirimize koltuk ile yalan ile maddiyat ile bağlı değiliz. Biz CHP’liler yani Veli ve Ben gibi birbirimize Memleket hissi ile vatan hissi ile halka hizmet etme hissi ile bağlıyız. Bu hissi taşımayanlar bizi anlayamaz bu hissi bilemeyen bizi anlayamaz ağzından çıkanı kulağı duymaz. Bu kişileri biz CHP’liler çok iyi anlıyoruz. Dostoyevski’nin sözleri bu kişilerin sorununu ortaya koyuyor; “Dünyanın en zor hissi; kendini ait hissetmediğin bir yerde bulunma zorunluluğudur.” Kendilerini zorlamasınlar sonu çok kötü oluyor çünkü.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.