Akkentli, muhtarlarla istişare toplantısı yaptı

Akkentli, muhtarlarla istişare toplantısı yaptı

Akkentli, muhtarlarla istişare toplantısı yaptı

Gerçek Gazetesi
Murat TAN
AYBA(Aydın Büyükşehir Belediyesi Hizmet Ağı) Batı Bölgesi Koordinatörü Fatih Akkentli ile Söke Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk ve bazı muhtarlar, yemekli istişare toplantısında biraraya geldiler.
Büyükşehir yapılanması noktasında çözüme kavuşturulması gereken bir takım taleplerin muhtarlarca Akkentli"ye iletildiği toplantıda önemli hususların altı çizilerek, gerekenlerin acilen yapılacağına dönük söz alındı.
Söke merkezdeki bir yemek salonunda gerçekleşen istişare toplantısına, AYBA Batı Bölgesi Koordinatörü Fatih Akkentli, Söke Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk, Kisir, Aslanyaylası, Karacahayıt, Pamukçular, Burumköy, Akçakaya, Güneyyaka ve Bayırdam köy muhtarları da hazır bulundu.
Toplantıya ilişkin açıklamada bulunan Akkentli, “6330 sayılı yasa gereği Büyükşehir"e geçmemizden ötürü bazı sıkıntılar var. Muhtarlarımıza bu kadar sıkıntılı bir dönemde bizimle uyumlu geçinerek, halkımıza durumu ilettikleri için de teşekkür ediyoruz. Şu anda gerekli talepleri kendilerinden aldık. İşleyişle alakalı ne yapabiliriz, ne gibi eksiklikler var gibi konulara ilişkin istişarede bulunduk. Kendileri Ramazan Ayı"nda kurduğumuz iftar çadırından ötürü duydukları memnuniyeti de dile getirdiler. Köylerimizdeki yardıma muhtaç vatandaşlarımızın tespitine ilişkin görüşmede bulunduk. Büyükşehir Belediyesi"nin genel işleyişi ile ilgili eksiklikleri dinleyerek sorunları dinledik. Doğanbey, Bağarası, Akçaka ve Kisir"a kadar olan güzergahtaki yol düzenleme çalışmaları ile ilgili konuları görüştük” dedi.
“ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇTE
ÇÖZÜM SAĞLANACAK”
Muhtarlar Derneği Başkanı Öztürk tarafından, Söke Belediyesi"nce geçtiğimiz Ocak Ayı içerisinde işe alınan ve 31 Temmuz itibariyle sözleşmeleri sona erdiği için görevlerine son verilen su pompası bakım görevlilerinin herhangi bir aksaklık yaşanmaması için tekrar işe alınması gerektiğinin önemle belirtmesi üzerine konuşan Akkentli, “Konuyu yetkili mercilere ilettik. En kısa zamanda yasal prosedürün alt yapısı hazırlandığında bu bölgedeki sıkıntılar giderilecek. Ancak çeşmelerde su akmama gibi, suyu temin edememe gibi herhangi bir sıkıntı söz konusu değil. Bize gelen şikayet ve sıkıntıların bize en kısa zamanda giderileceği belirtildi. Önümüzdeki süreçte çözüm sağlanacak”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.