AKKENTLİ’DEN ALKIŞLANAN PAYLAŞIM

AKKENTLİ’DEN ALKIŞLANAN PAYLAŞIM

Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli’den alkışlanan paylaşım. Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel bugün Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile bir araya geldi.

 Söke’nin geleceğini masaya yatıran ikilin buluşmasını kendi sosyal medya hesabından “Birlikten Kuvvet Doğar” başlığı ile paylaşan Akkentli, bu paylaşımı ile takdir topladı.

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile bir araya geldi.


ÇERÇİOĞLU VE TUNCEL SÖKE İÇİN BİRARAYA GELDİ
Söke’nin ihtiyacı olan projeleri masaya yatıran başkanlar, birçok konuda fikir birliğine vardı. İkiliden Söke için müjdeli haberler gelirken, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu; “2021 yılı hem Büyükşehir Belediyemiz, hem de Söke Belediyemiz için yatırım yılı olacak” dedi.
Özlem Çerçioğlu ile Söke’ye yapacakları yatırımları görüştüklerini söyleyen Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel de “2021 yılı sonunda Söke’nin hizmet konusunda yüzü gülecek. Özlem Hanım da son derece kararlı ve birlikte yürüteceğimiz birçok projede hem fikiriz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu ile el ele vererek Söke’mize söz verdiğimiz projeleri hayata geçireceğiz.” dedi.


AKKENTLİ’DEN ALKIŞLANAN PAYLAŞIM
Başkan Çerçioğlu ile Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’in bu önemli buluşmasını kendi sosyal medya hesabından paylaşan Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, bu paylaşımı ile başta Sökeliler olmak üzere partililerden de takdir topladı. Akkentli’nin paylaşımına kısa sürede çok büyük etkileşim olurken, çok sayıda da beğeni ve paylaşım aldı. Akkentli, “Birlikten Kuvvet Doğar” başlığı ile paylaştığı yazıda Söke’nin 2021 yılı için müjdeli sözleri Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’den geldi; “2021 Söke’nin yatırım yılı olacak” sözleri yer aldı. Akkentli’nin bu paylaşımını görenler Akkentli’den alkışlanacak paylaşım yorumunda bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.