AKKENTLİ’DEN REKOR KIRAN PAYLAŞIM

AKKENTLİ’DEN REKOR KIRAN PAYLAŞIM

Cumhuriyet Halk Partisi 37. Olağan kurultayında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından Divan başkanlığına önerilen Aydın Büyük Şehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na sosyal medyadan destek ve kutlama mesajları yağdı.

Cumhuriyet Halk Partisinin en önemli karar organının başında olacak Çerçioğlu daha önce 2018 yılında Tüzük Kurultayında divan Başkan yardımcılığı yapmıştı. 

Çerçioğlu’na sosyal medyadan bir çok destek gelirken Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli’nin paylaşımı rekor kırdı.

haber-sablon-230654.jpg

Akkentli yapmış olduğu paylaşımda “ EN DEĞERLİ YERLER EN DEĞERLİLERE EMANET EDİLİR” başlığı altında “CHP’nin 37. olağan Kurultayının Divan Başkalığını Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Topuklu Efe Özlem Çerçioğlu yapacaktır. 
Bu gurur tüm Aydın’ın tüm örgütün gururudur. 
CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na Aydınlılar olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz..İktidar Kurultayında adı  başarı ve iktidar ile özdeşlemiş Türkiye’nin Şeref Yıldızı olan, gençlerin kadınların siyasette vazgeçilmez idolü sevgili başkanımıza başarılar diliyorum. Türkiye’nin dikkatle izleyeceği bir kurultayda tüm halkımız Topuklu Efe farkını görecektir.” ifadelerine yer verdi. 

Akkentli’nin paylaşım kısa sürede bir çok kullanıcı tarafından beğenilerek sosyal medyada paylaşıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.