Akkoyun; “Mersin İdmanyurdu rövanşı almış oldu”

Akkoyun; “Mersin İdmanyurdu rövanşı almış oldu”

Akkoyun; “Mersin İdmanyurdu rövanşı almış oldu”

Ziraat Türkiye Kupası D Grubu 5. maçında, Aydınspor 1923’ü konuk eden Mersin İdmanyurdu, rakibini 4-0 yenerek ilk maçın rövanşını aldı.
Karşılaşma sonrası maçı değerlendiren Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Ümit Özat, Mersin’e geldiği 3. günde çıktığı bu maçın, kendileri için iyi bir hazırlık maçı olduğunu söyledi. Bu maçta skor ne olursa olsun, takımın maç kondisyonunun gelişmesi ve birlikte oynaması adına önemli bir maç olduğunu kaydeden Özat, "Skorun bir önemi yoktu. Sadece kazanırken ne kadar atabiliyorsak atalım, takımın morali yerine gelsin şeklinde bir düşüncemiz vardı. Akhisar maçı öncesi bir moral oldu. Bu bir gerçek. Üçüncü günde bu galibiyetle bir şeylerin değiştiğini söylemek mümkün değil. Bir teknik adam 3 günde hemen takıma elini süremez, ufak rötuşlar yapmaya çalışır" dedi.
Maçının ardından açıklamalarda bulunan Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Cemil Akkoyun ise, karşılaşmayı iki kısım halinde değerlendirmek gerektiğini dile getirerek, "İlk 30 dakika gayet güzel işler yaptık. Topun bizde kalmasını iyi sağladık. Son final paslarımız isteğimiz düzeyde olmadı, yoksa 3 tane net pozisyonumuz olacak durumda iken bu mümkün olmadı. Mersin İdmanyurdu tabi daha tecrübeli ve Süper Lig takımı. 33 dakikada golü buldular. Biz kupa maçında bu neticeyi beklemiyorduk. Biz Aydın’da 4 gol atmıştık. Bugün de burada 4 gol yedik. Eşitliği sağladık. Mersin İdmanyurdu rövanşı almış oldu" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı