AKP Söke İlçe Başkanı Ali Güzelyağdöken

AKP Söke İlçe Başkanı Ali Güzelyağdöken

AKP Söke İlçe Başkanı Ali Güzelyağdöken, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Gerçek (haber)
AKP Söke İlçe Başkanı Ali Güzelyağdöken, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Yağdöken, “Tarihimizin en büyük zaferlerinden biri olan Başkomutanlık Meydan Muharebesinin yıldönümünde Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve tüm Söke"li hemşerilerimizin Zafer Bayramı"nı kutluyorum. Türk milletinin, tüm imkansızlıklara rağmen milli mücadelesini kazanarak bağımsızlığına sahip çıktığı ve Türkiye Cumhuriyeti"nin temellerinin atıldığı 30 Ağustos Zaferi tarih sayfasındaki yerini, inancın zafere dönüştüğü büyük bir kahramanlık örneği ve bağımsızlık mücadelesi olarak almıştır. Aziz milletimiz, kahraman Türk Ordusuyla tek bir yürek halinde verdiği bu zorlu mücadele sonucunda elde ettiği barış ve huzur ortamını koruyarak, çağdaş uygarlık yolunda yürümeye devam edecektir. Bu düşüncelerle Zafer Bayramı"nı kutluyor, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk"ü ve hayatlarını bu şanlı bağımsızlık mücadelesine vermiş aziz şehitlerimizi, saygı, minnet ve rahmetle anıyorum. Tüm Sökeli hemşerilerime sevgi ve selamlarımı sunuyorum.” dedi.
Yağdöken:
Zafer Bayramı"nı kutluyoruz
30 Ağustos kutlamalarından sonra basın mensuplarına AKP merkezine davet eden İlçe Başkanı Ali Murteza Güzelyağdöken AKP Ankara milletvekili Mustafa Sait Yazıcıoğlu'nun Devlet Bakanı olmasından gurur duyduklarını belirtti.
Yağdöken, "Merhum Valimiz Recep Yazıcıoğlu'nun kardeşi, Ankara'ya Söke'den giden her vatandaşın işine yardımcı olmaya çalışan, Söke için üretilen bütün projelere destek veren Mustafa Sait Yazıcıoğlu'nun Devlet Bakanı olması bize onur vermiştir. Başarılı işler yapacağına inanıyoruz, görevinde üstün başarılar diliyoruz. Bu arada geçen dönem Kültür ve Turizm Bakanımız olan sayın Atilla Koç'un 200 bin YTL. ödenek çıkarttığı Ağaçlı köprüsü projelerinin tamamlanıp ihale aşamasına geldiğini belirtmek istiyorum. Ayrıca ilçemizde atılı durumdaki binaları bir şekilde topluma kazandırmak için projeler hazırlıyoruz" dedi..
Basın mensuplarına simit, peynir, zeytin ikramı hazırlatan Güzelyağdöken, "Bugün Şanlı 30 Ağustos Zafer Bayramını onurla kutladık. Başta büyük Önder Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere, kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını saygı ve gönül borcuyla anıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.