AKP TORPİLİ GELENEK HALİNE GETİRMİŞTİR

AKP TORPİLİ GELENEK HALİNE GETİRMİŞTİR

CHP Aydın İl Eğitim Sekreteri Merve Emine Saatcı yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamasında Saatcı torpileson.com adlı internet sitesi hakkında bilgiler verdi.

CHP Aydın İl Eğitim Sekreteri Merve Emine Saatcı yazılı bir açıklama yaptı. www.torpileson.com adlı internet sitesi hakkında bilgiler veren Saatcı yazılı açıklamsında şunları kaydetti.

Adaletin dip yaptığı, nasır tutmuş vicdanların liyakatsizlikte sınır tanımadığı ,yanlı ve yandaşların ahbap, çavuş ilişiklisi ile devlet kadrolarına çöreklendiği bir dönemden geçiyoruz. Öyle ki gençlerimizin gelecekleri uğruna çürüttüğü dirsekleri, ailelerin evlatlarına verdiği emekleri görmezden gelen Akp iktidarı hak yemekle nam salmakla yetinmemiş gibi torpili gelenek haline getirmiştir.


Mülakatlardaki haksız tutum ve elemelerle birlikte binlerce öğretmen adayımız ne yazık ki KPSS sınavından yüksek puan almalarına rağmen, mülakatlarda elenerek emeklerinin karşılığını alamadı. Haklı isyanlarına ve taleplerine hükümetten tek bir yanıt yok. Partimiz ise gençlerimizin haklı sesine ses olmak için çalışmalarını yürütmekte ve gençlerimize her daim destek olmaya devam etmektedir. Genel merkezimiz tarafından https://torpileson.com kurulan internet sitemizden mülakatlarda haksız bir şekilde elenen öğretmenlerimize her türlü desteği sağlamaya devam edeceğiz. Geleceğin teminatı gençlerimiz ile karanlık düzeni aydınlatacak, gençlerimizden çalınan haklarını telafi edeceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.