AKP' ye Ziyaret

AKP' ye Ziyaret

ADÜ REKTÖRÜ ŞÜKRÜ BOYLU AK PARTİ AYDIN İL BAŞKANI İSMAİL HAKKI ESER'İ ZİYARET ETTİ - ADÜ REKTÖRÜ PROF. DR. ŞÜKRÜ BOYLU: - TIP FAKÜLTESİ HASTANEMİZ 2008 HAZİRAN AYINDA AÇILACAK

Gerçek Gazetesi
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof Dr. Şükrü Boylu, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın İl Başkanı İsmail Hakkı Eser'i ziyaret etti.
AK Parti Aydın İl Başkanlığı'nda gerçekleşen ziyarete Rektör Şükrü Boylu'nun yanı sıra üniversite senatosunun bazı üyeleri de katıldı. Bugüne kadar çözülen sorunların teşekkürü ve yeni sorunların siyasi mercilere aktarılması için AK Parti İl Başkanlığına ziyaret ettiğini belirten ADÜ Rektörü Şükrü Boylu, AK Parti'nin ADÜ'nün sorunlarının çözümünde hassas davrandığını söyledi. Aydın'a kurulması planlanan Teknopark için sanayicilerin yer temin ettiğini belirten Rektör Boylu, Teknopark konusunda ekonomik sorunlar çözülür çözülmez adımları atacağız. ADÜ olarak bu yıl gelen bütün ödenekleri bloke olmadan harcamasını yaptık. Tıp Fakültesi Hastanemizin inşaatı şubat ayında tamamlanacak. Hastanemiz için 27 Milyon YTL ödenek ayrılmış durumda. 2008 yılının haziran ayında da hastanemizin açılışını yapmayı planlıyoruz. Hastanenin iç dizaynı içinde 56 Milyon YTL ödeneğe ihtiyacımız var. Tıp Fakültesi Hastanesi içinde dersliklerimiz bulunmuyor. Bu nedenle yeni bir bina yapmayı düşünüyoruz. Bunun için de 2.5 Milyon YTL ödenek geldi. Gelecek yılda 1 Milyon YTL daha ödenek gelmesi halinde eğitim binamızda tamamlanacak dedi.
Ziyarette konuşan AK Parti Aydın İl Başkanı İsmail Hakkı Eser, üniversitelerin bulundukları şehirlerin gelişimi için çok önemli bir faktör olduğunu söyledi. ADÜ'nün büyümesi ve gelişmesi için ellerinden gelen her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade eden Eser, siyasi irade olarak ADÜ'ye gerekli ödeneklerin çıkartılmasını çalışıyoruz. Bu noktada üniversite yönetimi ile ortak hareket ediyoruz. ADÜ'nün büyümesi ve gelişmesi için Valilik başta olmak üzere bütün sivil toplum örgütleri ile ortak hareket edip çaba harcamalıyız şeklinde konuştu. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.