AK Parti’de coşkulu kutlama

AK Parti’de coşkulu kutlama

AK Parti’de coşkulu kutlama


Gerçek Gazetesi
Murat TAN
10 Ağustos akşamı sandıklar açılır açılmaz Başbakan Recep Tayyip Erdoğan"ın seçimi açık farkla önde götürmesi üzerine, AK Parti İlçe Teşkilatı önünde saat akşam 9.00"da toplanan Sökeli AK Parti"lerin zafer sevinci sokaklara taştı.
Davul ve zurna eşliğinde halay çekilip, havai fişeklerin atıldığı coşkulu kutlamalar sırasında kimi AK Partili vatandaşlar konvoy yaparak, 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan"ın zaferini doyasıya kutladılar. Recep Tayyip Erdoğan lehine saatlerce sloganlar atarak, ellerindeki AK Parti ve 12. Cumhurbaşkanı Erdoğan"ın posterlerini sallayan AK Parti"liler yaklaşık 3 saat süren kutlamalar çerçevesinde gönüllerince eğlendi.
“TÜRKİYE"Yİ GÜZEL GÜNLER
BEKLİYOR”
Gençlerin kutlama talebini üzerine eğlencenin organizasyonsuz olarak kendiliğinden geliştiğini belirten AK Parti Söke İlçe Başkanı Abdullah Yeniusta, “Öncelikle halkımıza çok teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten bir önceki seçimlerde göstermiş olduğu destekleri yinelediler. Bütün dünyanın birleşerek, engel olmaya çalışmasına rağmen milletimiz oyunlara gelmedi. Büyük ve güçlü Türkiye"nin önünü açtı. Bu sonuçlarla AK Parti İktidarında ülkemizin kazandığı istikrarın süreceğini, 2023-2053-2071 hedeflerine emin adımlar ile ilerleyeceğimizi görüyoruz. Göstermiş olduğu çalışma ve çaba karşılıksız kalmadı. Milletimizin ve ülkemizin önü açıldı. Türkiye"yi çok daha güzel günlerin beklediğine yürekten inanıyorum. Bunu bize yaşatan güzel milletimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.
“KATILIM ORANINA GÖRE
OYLARIMIZDA ARTIŞ VAR”
Söke"de seçim sonuçlarını değerlendiren AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Yeniusta, “Seçime katılım oranı yerel seçimlere göre düşüktü. Ancak yüzdelik dilimdeki oranımız mevcut katılıma göre yükselmiş durumda. Ancak 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan"a ve çizgisine Söke"deki desteğin arttığını söyleyebiliriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.