AK Partili kadınlardan 8 Mart Dünya

AK Partili kadınlardan 8 Mart Dünya

AK Partili kadınlardan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği


Gerçek Gazetesi
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Söke İlçe Teşkilatı Kadın Kolları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle eğlence düzenledi.
Haymanalı Düğün Salonunda gerçekleşen kadınlar etkinliğine İlçe Başkanı Namık Yıldırım, İlçe Yöneticileri, Kadın Kolları Üyeleri ve partililer katıldı. Katılımcılar arasında söke Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri de yer aldı.
Etkinliği başında açılış konuşmasını yapan Ak Parti Söke İlçe Başkanı Namık Yıldırım; 2014 yılı yerel seçimlerinde başarılı sonuçlar elde edeceklerini ve bunun mimarının kadınların olacağına inandığını ifade etti.
Söke AK Parti Kadın Kolları Başkanı Yeter Ertürk ise yaptığı konuşmasında; “Kadınların toplumsal yaşamın her alanında olması gerektiği gerçeği tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de anlaşılmıştır. Ak parti iktidarının kadına yönelik yaptığı başarılı icraatlar ortadadır. Hangi dünya görüşünden olursak olalım kadınların hakları için mücadelemiz ortak noktadır. Kadın hakları için mücadele ve dayanışmanın simgesi olan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü"nü kutluyorum” dedi.
Yapılan etkinlikte konuşmalarında ardından müzik eşliğinde eğlenen AK Partili kadınlar, gönüllerince eğlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.