AKP’li kadınlar şehit annelerini unutmadı

AKP’li kadınlar şehit annelerini unutmadı

AK PARTİ NAZİLLİ KADIN KOLLARI BAŞKANI AYŞİN HİTTET, PARTİLİ BAYANLARLA BİRLİKTE ŞEHİT ANNELERİNİ KAHVALTIDA AĞIRLADI


Gerçek Gazetesi
AK Parti Nazilli Kadın Kolları Üyeleri şehit anneleri ve şehit yakınları ile kahvaltıda buluştu. Nazilli’deki Zeytinli Bahçe isimli çay bahçesinde Dünya Kadınlar Günü kutlamaları kapsamında kahvaltı veren AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşin Hittet ve partili bayanlar güzel bir gün geçirdi.
Programa AK Parti Aydın Milletvekili Ahmet Ertürk, Nazilli Belediye Başkanı Aytekin Kaplan, İsabeyli Belediye Başkanı Kuvvet Erim, İlçe Başkanı Ali Ertürk, Nazilli Belediye Başkan aday adayı Mustafa Gürsun ile AK Parti Nazilli İlçe Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı. Kahvaltıda şehit anneleri sorunlarını da dile getirdiler.
Kahvaltıda konuşan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşin Hittet, “Dünya kadınlar günü her yıl 8 Mart tarihinde çeşitli etkinliklerle kutlanmakta, bu gün özellikle kadınların insan hakları konusunda yaşadığı sorunlar ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri gündeme getirilmektedir. Kadın haklarını insan hakları kavramından ayrı tutmak mümkün değildir. Kadın hakları ile savunulan kadınların ayrıcalıklı haklara sahip olması değil, sırf insan oldukları için her yerde ve herkes için geçerli olan haklara sahip olmalarıdır. AK Parti iktidarında kadın hakları ve fırsat eşitliği alanında birçok yasal düzenlemeler gerçekleştirilmiştir. Kadınların şiddete, baskıya, cinsel istismara, ayrımcılığa maruz kalmadığı, siyasal yaşama ve iş yaşamına daha fazla katıldığı bir Türkiye dileğiyle tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum” dedi.
Milletvekili Ahmet Ertürk yaptığı konuşmada, AK Partinin iktidar olmasında kadınların büyük payı olduğunu ifade ederek “Kadınlarımız Cumhuriyetin kazanılmasında göstermiş olduğu çabalardan sonra ikinci kez AK Parti'nin iktidar olması için çabaladıklarını gördüm. Ay-yıldızlı bayrağımızın altında, hürriyetlerini doya doya yaşayarak, Atatürk’ün kurduğu bu Cumhuriyeti ilelebet yaşatmak için çabalamaktayız. Bu yolda büyük özveriyle bizlere destek olan kadınlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.
AK Parti'den belediye başkan adaylığını açıklayan Mustafa Gürsun da başta şehit anaları olmak üzere tüm kadınların gününü kutladı.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.