AKP'li kadınlar teşkilatlandı

AKP'li kadınlar teşkilatlandı

AKP’li kadınlar Güzelçamlı’da teşkilatlandı

Gerçek Gazetesi
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) yaklaşan yerel seçimler öncesi çalışmalarını yoğunlaştırdı. Aydın il genelinde tüm ilçe ve beldelerde teşkilatlanan AK Parti kadın ve gençlik kollarını da teşkilatlandırdı. Kuşadası İlçesi'ne bağlı Güzelçamlı Beldesi'nde bir araya gelen AK Parti'li bayanlar kongre yaparak Kadın Kolları Başkanlarını belirledi. Yapılan seçimler sonunda Kamer Marold başkan seçildi.
Kongreye katılan AK Parti Aydın Kadın Kolları Başkanı Demet Pilevneli, kadının siyaset yapmasının önemine değinerek bir araya gelerek kendi teşkilatlarını kuran Güzelçamlılı bayanlara tebrik etti. Kurulduğu günden bu yana AK Parti'nin siyasette alışılagelmişin dışında herkesin takdirini toplayan bir siyasi çizgide hızla ilerlediğini belirten Pilevneli Bugüne kadar erkek egemen olan Türk siyasetinde hanımların da söz sahibi olması için var gücümüzle çalışıyoruz. Ve bu konuda da ciddi mesafeler kat ettik. Başta sayın Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan olmak üzere partimizin üst düzey yetililerinden her zaman gerekli desteği görüyoruz. Bir çok konuda örnek olan İlimiz Aydın'da hanımların siyasete yapması konusunda da örnek olmayı hedefliyoruz. Bunun en güzel örneği de Güzelçamlı Beldemiz'deki bayanlarımızdır. İlk defa bir belde kadın kolları başkanlığı seçimi için kongre yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz dedi.
Güzelçamlı Beldesi'nde yapılan seçimler sonucu eşi Alman uyruklu olan Kamer Marold AK Parti Güzelçamlı Beldesi Kadın Kolları Başkanı seçildi.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.