AKP’nin 22 Temmuz seçimlerinde

AKP’nin 22 Temmuz seçimlerinde

AKP’nin 22 Temmuz seçimlerinde elde ettiği başarıyı yerel seçimlerde de tekrarlamak için adeta transfer atağına geçti.

YILMAZ ÖLMEZ
Gerçek (haber)
AKP"nin 22 Temmuz seçimlerinde elde ettiği başarıyı yerel seçimlerde de tekrarlamak için adeta transfer atağına geçti.
Didim"in DP"li 13 yıllık Belediye Başkanı Yılmaz Öz ve bir grup partili önceki hafta düzenlenen törenle Adalet ve Kalkınma Partisi saflarına katılmıştı. 25 Ağustos Cumartesi günü de Güzelçamlı"nın 14 yıllık ANAP"lı Belediye Başkanı Bayram Bayaözlü, partisiyle yollarını ayırıp AKP saflarına katıldı. Güzelçamlı Demokrasi meydanında düzenlenen törende önce üyelik formları imzalandı ardından AKP rozetleri takıldı.
Adalet ve Kalkınma Partisi Aydın Milletvekilleri Ahmet Ertürk ve Mehmet Erdem, eski Milletvekili Ahmet Rıza Acar, Aydın İl Başkanı İsmail Hakkı Eser, Güzelçamlı Belediye Başkanı Bayram Bayaözlü, Dalama Belediye Başkanı Nihat Aktakka, Akyeniköy Belediye Başkanı Yılmaz Öz, Yenidoğan Belediye Başkanı Ekrem Yılmaz, AKP"li Aydın İl Genel Meclis üyesi Ali Güzelyağdöken, AKP Güzelçamlı Belde Başkanı Fikret Taylan, Anaplı Güzelçamlı Belediye Meclis Üyeleri Erdoğan Mandıracı, Şaban Canlı ve Niyazi Öztürk ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende bir konuşma yapan Başkan Bayaözlü, “Siyasi yaşamıma 1983 yılında Anavatan Partisinde başladı. 1992 yılında da ANAP"tan Belediye Başkanı seçildim. 14 yıldır da ANAP saflarında siyasetimi sürdürdüm. FakatANAP artık misyonunu yitirmiştir.Tabiîki Güzelçamlı Beldesi"nde ANAP çatısı altında çok büyük projelere imza attım. Bunu inkar edemem. Fakat halkımızda 22 Temmuz seçimlerinde merkez sağın adresi olarak AKP"yi göstermiştir. Ben AKP"ye geçerken hiçbir siyasi pazarlığa girmedim. 22 Temmuz seçimleri öncesi de gerek Kültür ve Turizm Bakanımız Atilla Koç gerekse Aydın Milletvekillerimiz bize hep sahip çıkmışlardır. Bundan böyle Güzelçamlı"da daha büyük projelere imza atmayı hedefliyoruz. Yat limanı, arıtma tesisi gibi projeler Güzelçamlı için önemli projelerdir. Bugün halkımında sesine kulak vererek AK Parti saflarına katılıyorum. Beldeme hayırlı olsun” dedi.
“Yerel yönetimleri daha güçlü kılabilmek için Merkezi yönetiminin aldığı birçok kararı yerel yönetimlere devrettik” diyen AKP Aydın Milletvekili Ahmet Ertürk ise, ”Bayram Bayaözlü arkadaşımız beldesinde çalışkanlığı ve dürüstlüğüyle hep adından söz ettirmiştir. Kendisini ve arkadaşlarını AKP çatısı altında görmek bizleri mutlu etti. Bundan böyle el ele verip Güzelçamlı beldemizi sorunsuz bir turizm beldesi yapacağız” dedi.
Daha sonra AKP"ye geçiş formları doldurulup rozetler takıldı. Bayaözlü"nün yanı sıra ANAP"lı belediye meclis üyeleri Erdoğan Mandıracı, Şaban Canlı, Niyazi Öztürk, Atatürk mahallesi muhtarı Mümin Tuncel, Güzelçamlı-Kuşadası Minibüs taşıyıcılat Kooperatifi Başkanı Çağdaş Ören, Güzelçamlı-Söke Minübüs Kooperatifi Başkanı Hüseyin Dikyol ve bir grup belde halkı AKP rozetleri takarak üyelik formu imzaladılar. Güzelçamlı Belediye Başkanı Bayram Bayaözlü"nün sevilip sayılan bir belediye başkanı olduğunu söyleyen bazı belde sakinleri, başkanımız 28 Mart 2004 yerel seçimlerinde ANAP"tan aday olmuş ve Aydın"da tek ANAP"lı belediye başkanı olarak tekrar belediye başkanı seçilmiştir. Bayram başkanımız bizim gözümüzde partiler üstü bir değere sahiptir. 2009 yılında yapılacak seçimlere yine ANAP çatısı altında girseydi kazanırdı. Fakat başkanımız beldemizde daha büyük projelere imza atmak için AKP saflarına katılmıştır. Hayırlı olsun” dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.