AKP'NİN AHABER'Lİ KUMPAS GİRİŞİMİ TUTMADI

AKP'NİN AHABER'Lİ KUMPAS GİRİŞİMİ TUTMADI

Kuşadası'nda dün yaşanan boru patlağı AKP Aydın Milletvekili Metin Yavuz'dan sonra AKP Aydın İl Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Arslan ve AKP Kuşadası Belediye Meclis Üyesi Azmi Tabak tarafından kullanılmak istendi.

Arslan ve Tabak'ın çirkin siyaset yapma girişimine bilinçli site sakini vatandaşlar izin vermedi.

ÇERÇİOĞLU VE GÜNEL'E İFTİRA ATMAK İÇİN AHABER'İ ÇAĞIRDILAR

Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Kuşadası Belediyesi'ni karalamaya çalışan iki siyasetçi, AHABER'i Kuşadası'na çağırdılar ve kara propaganda yapmak istediler. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'i yıpratmaya çalışan AKP zihniyeti, bilinçli vatandaşların tepkisiyle karşılaştılar.

VATANDAŞLAR İNSAFLI OLAMAYA ÇAĞIRDI
Duyarlı vatandaşlar, AKP'li iki isme insaflı olamaya ve doğruları konuşmaya davet ederek; "Yapmayın böyle, biraz insaflı konuşmak lazım, insan olarak doğru bakın olaylara" şeklinde tepki gösterdiler.

KUMPAS GİRİŞİMİ TUTMADI
CHP'li Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Kuşadası Belediyesi'ne iftira atılmasına ve haksız şekilde eşleştirilmesine Kuşadası halkı tarafından izin verilmemesi üzerine AKP'nin kumpas girişimi tutmadı.  

AHABER MUHABİRİ RAHATSIZ OLDU
Vatandaşların açıklamalarında rahatsız olduğu görülen AKP yandaşı AHaber muhabirinin olay yerinden uzaklaşmak istemesi üzerine; "Kızım nereye gidiyorsun? Gel dinle dinle! Dinle bak doğruları öğren. Sen burada mı yaşıyorsun?" şeklinde vatandaş tepkisi dikkat çekti. 
AHaber muhabirinin cevap vermekte zorlandığı görülürken; AKP'li Aydın İl Yöneticisi ve Kuşadası Belediye Meclis Üyesinin de kara propagandaya daha fazla devam edemedikleri görrüldü.

VATANDAŞLAR HAD BİLDİRDİ
Arıtma tesisi konusunda uzman olduğu anlaşılan site sakini vatandaşlar adeta had bildirdi. Denize deşarj edilen su için de "tamamen arıtması yapılmış, biyolojik arıtması yapılmış tertemiz su. Arıtması yapılmış gelen su patlıyor. Çalışma burdur. Ben biliyorum ve bir daha da olmayacak" şeklinde bilinçli açıklamalar yapılması taktir gördü.  
Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından gerekli önlemlerin alındığını bildiğini de belirten site sakini vatandaş AKP'nin kara propaganda girişimini tek başına püskürtmüş oldu.

Durmuş Tuna/Gerçek Gazesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.