Aktif Gazeteciler Derneği’nden meslektaşlarına kutlama

Aktif Gazeteciler Derneği’nden meslektaşlarına kutlama

Aktif Gazeteciler Derneği’nden meslektaşlarına kutlama


Gerçek Gazetesi
Söke Aktif Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Tuncer, Basında Sansürün Kaldırılışının 101. yıl dönümü ve Basın Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.
Meslektaşlarının bayramını kutlayan Söke Aktif Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Tuncer, “Temsil ettikleri yayın organlarında toplumun her kesiminin taleplerini ileten, sorunlara çözüm arayan ve çözüm yollarını öneren, haksızlığı ve yanlışı eleştiren, topluma ve yaşadıkları kente faydalı gördükleri konunun yanında olan basın emekçileri “Basın Bayramı”nın 101. Yıldönümünü kutluyor. Kendi çıkarları için değil; kentin ve toplumun menfaatlerini düşünen, gerek kurumsal, gerekse bireysel anlamda çözüm arayış ve önerilerini, sosyal ve toplumsal ahlak içinde yapan meslektaşlarımızın bayramını kutluyoruz. Toplumsal haykırış ve çığlığın mürekkebi, mikrofonda sesi, ekrandaki yüzü, klavyedeki tuşu olmak için yaz-kış, gece-gündüz demeden büyük fedakarlık içinde, zor şartlarda çalışan meslektaşlarımıza başta toplumun, tüm kurum ve kuruluşların sahip çıkmasını ve desteklemesini arzu ediyoruz” dedi.
Özellikle yerel basının desteklenmesi gerektiğinin altını çizen Tuncer, “Özellikle yerelde arkalarında dev holdingler, banka kredileri, siyasiler olmadan çaba sarf eden, amatör ruh ile çalışan tüm meslektaşlarımızın çalışma koşullarının iyileştiği, çağın modern yayıncılık anlayışına kavuşabildiği günlerin gelmesini umut ediyoruz” diye konuştu. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.