AL BİRİNİ VUR ÖTEKİNE "Sizi bu kibir bitecek"

AL BİRİNİ VUR ÖTEKİNE "Sizi bu kibir bitecek"

AKP Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’ın beraberindeki heyetle Adnan Menderes Üniversitesi Söke İşletme Fakültesi ziyaretinde Fakülte Dekanı Prof. Dr. Turan Akkoyun’un AKP Aydın Milletvekili Metin Yavuz’u şikayet ettiği öğrenildi.

Fakülte Dekanı Prof. Dr. Turan Akkoyun’un Metin Yavuz’a yönelik kişisel eleştirileri gündem oldu.


Aydınpost’un haberine göre; Dekan Akkoyun’un heyetle görüşme sırasında “Metin Yavuz’dan bir destek görmedim.” şeklinde şikayetçi olduğu belirtildi.
Savaş'ın da  partilisi Yavuz gibi davranıp, “Buraya nezaket ziyaretine geldik. Çalışmalarınıza nasıl katkı sunabiliriz onu konuşmaya geldik.” çıkışında bulunduğu öğrenildi.
Eğitim kurumunun ve eğitimcilerin sorunlarını tespit etmek ve de çözüm sağlamak zorunda olan AKP Hükümeti milletvekillerinin fırçalama, had bildirme, cezalandırma yolunu tercih etmeleri şaşkınlık yarattı.
Söke’de yapmış olduğu gezilerde sinirleri oldukça gergin olduğu görülen Savaş’ın zaman zaman da öfke kontrolü yaşadığı gözlemlendi. 

Mustafa Savaş'ın sinirli bu şekilde davranışı da "yok birbirlerinden farkları, al birini vur ötekine" dedirtti.
Metin Yavuz’dan memnun olunmadığının belirtilmesi üzerine “Dava arkadaşıma laf söyletmem” çıkışında bulunan Mustafa Savaş'ın dekanın sözünü kestiği öğrenildi.
Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e soruşturma başlatması için talimat verdiği gelen bilgiler arasında.
Söke halkı her iki Milletvekilinin yaklaşımını eleştirirken, "sizi bu kibir bitirecek" şeklinde tepki gösterdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.