ALİ ÇANKIR SÖKE ZİYARETİ...

ALİ ÇANKIR SÖKE ZİYARETİ...

Geçtiğimiz günlerde CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, Söke ilçesini ziyaret etmiş, Söke CHP'nin kurmaylarıyla bir araya gelmişti. Usta gazeteci Durmuş Tuna bu ziyaretin detaylarını yazdı

Durmuş Tuna'nın yazısı aynen şöyle:

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Başkanı Ali Çankır göstermiş olduğu yönetim anlayışı ile tarihe geçiyor. CHP Aydın’da Kemal Kılıçdaroğlu’nu en üst seviyede temsil etme hakkını elinde bulunduran İl Başkanı Çankır yaptığı işin hakkını veriyor.

CHP delegelerinin uzun yıllar sonra ismi üzerinde anlaşıp, göreve getirdiği Çankır her platformda partisini en mükemmel şekilde temsil ediyor. İlçe Başkanlarıyla uyumu, Belediye Başkanlarıyla ortak çalışma alanları yaratmasıyla, basında ve sosyal medyada halkı bilgilendirme mesajları vermesi nedeniyle takdir görüyor. 
Hiyerarşik olarak belediye başkanlarının üzerinde yer almasına rağmen, halkın oyuyla seçilmiş belediye başkanlarını zora sokacak hiç bir davranışta bulunmuyor. Zarif ve nazik siyaseti CHP’ye güç katıyor. CHP; teşkilatları, milletvekilleri ve belediye başkanlarıyla iktidar hazırlığı yaparken, İl Başkanı Çankır sakinliği, dinginliği ve efendi kişiliğiyle partililerinin gözünde büyüyor.

Yerel Seçimlerde göstermiş olduğu uyum ver ortak çalışma Nazilli, Germencik ve İncirliova belediyelerini ittifaka kazandırdı. İttifak ruhunu güçlendirmek için gerektiği yerde fedarkarlık yapmaktan kaçınmadı. 
Başarı böylelikle geldi.

CHP içinde yapılan ankette de en başarılı il başkanları arasında kendisine yer buldu. 
Geçtiğimiz günlerde çalışmaları doğrultusunda CHP Söke İlçe Teşkilatını ziyarete geldi ve CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan’ı ziyaret etti. Başkan Çankır ziyaretinde hem CHP politikalarını halka anlatması hem de Türkiye’nin en başarılı belediye başkanı Özlem Çerçioğlu’na yönelik iftira içerikli haber ve açıklamalara verdikleri yerinde tepkiler için Başkan Özcan'a teşekkür etmiş.

CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan partisinin gençlik kollarından yetişmiş başarılı bir siyasetçidir. 
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile alakalı yanlış bir ifade gördüğü anda partililik bilinci ile tepkisini derhal koyuyor. 
Bu davranış biçimi Söke belediyesi içinde geçerlidir. Bu konuda tebrik edilmeyi hak etmişti ve İl Başkanı Ali Çankır da Söke'ye kadar bizzat gelip, tebrik etmiş.

Ali Çankır’ın ziyaretinin siyasi açıdan bir çok noktadan okunması gerekir. 


Her iki başkanı da Aydın İli genelinde parti içinde sağladıkları birlik, berabarlik ve dayanışma ruhu nedeniyle kutluyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.