Ali Kemal Özcan’dan sert açıklama

Ali Kemal Özcan’dan sert açıklama

Söke Belediye Meclisi’nde Cumhur İttifakı’nın Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak Biyolojik Arıtma Tesisi’ni engelleme girişimine CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan çok sert tepki gösterdi.

Yaşananları ‘acı bir gün’ olarak değerlendiren Özcan, “ Söke Belediye Meclisimiz bugün belki de tarihinin en acı günlerinden birini yaşadı. Halkımıza hizmet etmek için söz verdiğimiz ve oyları ile mazhar olduğumuz bu yolda Söke’ye büyük bir ihanet eden Meclis grubu ile karşı karşıya kaldık. Söke Belediyemiz ve Aydın Büyükşehir Belediyemizin Söke’mize halkımıza hizmet etme arzusunun önüne geçmek isteyen Cumhur ittifakının Meclis grubu tarihe hesap verecektir” dedi.

Açıklamasında Cumhur İttifakı’nı sert sözlerle eleştiren Özcan, “Güllübahçe Mahallemize Aydın Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılan Kanalizasyon Alt yapısının son ayağı olan Biyolojik Arıtma tesisinin yapılmaması için mücadele veren Meclis grubuna Söke halkı soruyor Söke’ye yapılacak hizmetin önüne geçmek ne demektir. Böyle bir anlayış olabilir mi? Belediye meclis üyesi arkadaşlarımız memleketimize hizmet gelmesi noktasında mücadele ettiklerini görüyoruz ancak Söke’ye yapılacak hizmete siyasi karar alıp baskı yapmak engellenmeye çalışmak Söke’ye ihanettir. CHP’li ve İyi Partili  belediye meclis grubumuz sayesinde Aydın Büyükşehir Belediyemizin Söke’mize yapacağı hizmetin önü açılmıştır. Söke Belediyemizin arazisi Millet ittifakımızın oyları ile Aydın Büyükşehir Belediyemize devri gerçekleşmiştir. Söke halkı kimlerin memleketimize hizmet etmek istemediğini red olarak kalkan eller sayesinde görmüştür. Söke’ye hizmet gelememesi için oluşmuş bir ittifak. Söke’ye hizmet gelmesi için gerek komisyonlarda gerekse Meclis’te mücadele gösteren  tüm Meclis Üyelerimize teşekkür ediyorum. Aydın Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılacak Biyolojik Arıtma Tesisimiz en kısa zamanda halkımızın hizmetine sunulacaktır. Vatandaşlarımıza  hizmet etmekte asla yorulmayacağız. Büyükşehir Belediyesi, Söke Belediyesi  ve Millet İttifakı  teşkilatlarımızın  görevi vatandaşımızın memnun olduğu hizmetleri üretmektir. Bizler birlik ve fedakârlık ruhunu taşıdığımız sürece önümüzde hiçbir engel duramaz. Bu birlik ve fedakârlık ruhuyla çalıştığımız sürece vatandaşımız istediği hizmeti alacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.