Ali Tezel Aydın'da soruları cevaplayacak

Ali Tezel Aydın'da soruları cevaplayacak

Ali Tezel Aydın'da soruları cevaplayacak

Ayyıldız OSGB Genel Müdürü Muharrem Demirbilek, 26 Kasım Çarşamba günü Aydın Ticaret Borsası salonunda yapılacak Konferans ile ilgili kendisinin ve Sosyal Güvenlik Uzmanı Ali Tezel’in önemli açıklamalarda bulunacağını belirtti.
Aydın Ticaret Borsası - Ayyıldız OSGB İş Sağlığı ve Güvenliği işbirliğiyle düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katılacak olan A Sınıfı İş güvenliği Uzmanı Muharrem Demirbilek, 26 Kasım Çarşamba günü Aydın Ticaret Borsası salonunda düzenlenecek konferansta iş dünyasını ilgilendiren önemli konuların konuşulacağını belirtti. Demirbilek konferansta Torba Yasa ve iş Güvenliği ile ilgili kendisinin ve Sosyal Güvenlik Uzmanı Ali Tezel’in, borsa üyeleri, meslek odaları, iş dünyası ve çalışanlara birçok önemli açıklamalarda bulunacağını ve sorularını cevaplayacağını belirtti.
Ayyıldız OSGB Genel Müdürü Muharrem Demirbilek, İş dünyasını yakından ilgilendiren bu konferansta, kendisinin iş güvenliği ile ilgili pek çok önemli konuyu, Sosyal Güvenlik Uzmanı Ali Tezel’in ise sosyal haklarını içeren Torba Yasa, çalışan ve iş verenlerle ilgili daha pek çok benzeri konuları katılımcılarla paylaşacağının altını çizdi.
“İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ İLE İLGİLİ TÜM SORULARA CEVABIM VAR”
Böylesine önemli bir konuda yapılacak etkinliğe verdiği destekten dolayı Aydın Ticaret Borsası’na teşekkür eden TSE-EOQ Baş denetçi Muharrem Demirbilek “ Son aylarda artan iş kazaları ile birlikte, ülkemizi üzüntüye boğan acılar yaşıyoruz. İş Sağlığı ve İş Güvenliği mevzuatıyla ilgili değişiklikler işvereni işçiyi ve çalışma hayatını yakından ilgilendiriyor.
‘Önlemenin, ödemekten daha ekonomik ve insancıl olduğu’ günümüzde İş Sağlığı ve İş Güvenliğinin önemini herkesin bilmesi gerektiğine inanıyorum. İş Sağlığı ve İş Güvenliği mevzuatıyla ilgili değişiklikler işvereni işçiyi ve çalışma hayatını yakından ilgilendiriyor. Bu nedenle Çarşamba günü gerçekleştirilecek olan konferansa tüm ilgilileri bekliyoruz” dedi.
“ALİ TEZEL SORULARI CEVAPLAYACAK”
Çalışanların sosyal güvencelerinin de çok önemli olduğunu belirten Demirbilek “Bu nedenle Aydın Ticaret Borsası ile ortaklaşa düzenlediğimiz “Torba Yasa ve İş Sağlığı ve İş Güvenliği” konulu konferansta son derece önemlidir. için, Torba Yasa’nın getirdiği yenilik ve mevzuattaki değişiklikler konusunda Ali Tezel, katılımcıları bilgilendirecek. Konuşmaların bir bölümünü soru cevap olarak planladık. Kamuoyunun çok yakından tanıdığı Sosyal Güvenlik Uzmanı Ali Tezel, vatandaşların merak ettikleri SGK ve emeklilik konularını anında cevaplanacak. Bu konferansın amaçlarından biri yeni çıkan 6552 Sayılı Torba Yasa’nın getirdiği yenilikler hakkında ilgililerin bilgilenmesini sağlamak” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.