ALKIŞLAR DOĞANBEY MUHTARINA

ALKIŞLAR DOĞANBEY MUHTARINA

Ülkenin büyük bölümünde meydana gelen, Aydın'da da son olarak Karacasu ve Bozdoğan'da etkili olan yangınlar sonrası, yangın olmadan gerekli tedbirlerin alınmasının önemi bir kez daha ortaya çıktı.

Aydın'ın Söke İlçesi Doğanbey Muhtarı Serdar Sarıkurt'tan bu konu ile ilgili alkışlanacak bir duyuru geldi. Sarıkurt, tanker ilaç makinesi olan köy halkına duyuru yaparak olası bir yangın için dolu halde hazır bulundurmalarını istedi. 


Türkiye'nin ciğerleri yanmaya devam ediyor. Aydın'da da Karacasu ve Bozdoğan çıkan yangın başladığı andan itibaren tüm kurumlar özellikle vatandaşlar canla başla mücadele etti. Ard arda yaşanan yangınlar sonrası yangınlar çıkmadan önce alınması gereken tedbirler de tartışılmaya başlandı. Konu ile ilgili olarak ilk adım Doğanbey Muhtarı Serdar Sarıkurt'tan geldi. Sarıkurt, sosyal medya hesabından köy halkına duyuru yaparak yangın tehlikesine karşı tedbirli olmalarını istedi.

screensaver-22.jpg Duyuruyu görenlerin takdir ettiği Muhtar Sarıkurt, mesajında şu sözlere yer verdi: " Köy halkına duyurulur.Olası yangın tehlikesine karşı tedbir amaçlı köyümüzde bulunan tanker ilaç makinası olan çiftçilerimizin makinalarını dolu halde hazır bulundurmaları iyi olacaktır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.