ALKIŞLAR GENÇLİKSPOR’A  ÜÇ PUAN KUŞADASISPOR’A

ALKIŞLAR GENÇLİKSPOR’A ÜÇ PUAN KUŞADASISPOR’A

ALKIŞLAR GENÇLİKSPOR’A ÜÇ PUAN KUŞADASISPOR’A


SÖKE GENÇLİK :0 KUŞADASISPOR :1
Gerçek Gazetesi - Necati Maldar
Süper Lig'de ilk sınavına çıkan Söke Gençlikspor, kadrosunda beş profesyonelden dönme futbolcu bulunduran Kuşadasıspor karşısında yürekli futbolu ile alkış alırken, 76'ncı dakikada kalesinde gördüğü golle 1-0 yenildi.
Stat: Söke Şehir
Hakemler: Bahadır Örsbaş (2), Onur Nazilli (2), İzzet Kocaman (2)
SÖKE GENÇLİK: Ferat (3), Erkan (2), Ergün (2), Rıdvan (2), Burak(3), Mustafa Kartal (3), Doğan (3), K.Alper (2), Hasan (3), Halil(2), B.Alper (2), Ozan (2), Kemal (2), Mustafa Yılmaz (2)
KUŞADASISPOR:Tolga (2), Serhat (2), Semih (1), İbrahim (2), İsmail (2), Ediz (2), Çağlar (2), Özgür (2), Fatih (2), Tevfik (3), Alperen (3), Yasin (2), Ahmet), Serkan (3)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gol: Dak.76 Alperen
Sarı Kartlar: Rıdvan, Mustafa Yılmaz (Gençlikspor), İbrahim,Tevfik(Kuşadaspor)
Süper Amatör Küme'deki ilk maçında kendi sahasında grubun güçlü ekiplerinden Kuşadasıspor'u konuk eden Söke Gençlikspor, kalesinde gördüğü tek golle sezona buruk başladı. Kuşadasıspor"un sert futbolu sağbek Erkan ve Kemal"in sakatlanmasına neden olurken, karşılaşmada Gençlikspor, Kemal ve Ergün ile mutlak iki pozisyonu değerlendiremedi.
İlk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmada ikinci yarıya atak başlayan Gençlikspor, rakip kalede gol aradığı anda kalesinde golü gördü. Maçın 76'ncı dakikasında Gençlikspor Hasan ile rakip kalede gol aramasının hemen ardından başlayan karşı atakta, Kuşadasıspor Fatih ile atak geliştirdi. Bu futbolcunun ortasında savunmanın arkasında topla buluşan Alperen bir anda kaleci Ferhat ile karşı karşıya kaldı. Bu futbolcunun plasesi ağlara gitti 0-1.
Golün hemen ardından gelişen pozisyonda Kemal aldığı sert darbe ile sakatlandı. Karşılşamanın 80'nci dakikasında sol kanattan Ozan ile gelişen Gençlikspor atağında bu futbolcunun pası ile buluşan Ergün"ün kaleceyi Tolga"yı geçen şutunu çizgiden son anda savunma uzaklaştırdı. Karşılaşma 1-0 konuk ekibin üstünlüğü ile sona ererken taraftarlar Gençlikspor"u yürekli futbolundan dolayı soyunma odasına alkışlarla gönderdiler.
Yönetimden Futbolculara Destek Soyunma Odasında Devam Etti.
Karşılaşmanın ardından Şerefattin Cindaroğlu ve yönetim kurulu üyeleri toplu olarak soyunma odasına inerek, futbolcularını teselli ederlerken güçlü rakipleri karşısındaki futbollarından dolayı tebrik ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.