Alkollü sürücüler mahalleyi ayağa kaldırdı

Alkollü sürücüler mahalleyi ayağa kaldırdı

Aydın Efeler’de gece yarısı meydana gelen iki ayrı kazada alkollü sürücüler mahalleyi ayağa kaldırdı.

Polis tarafından el konulan her iki kazaya da sebebiyet verenlerin alkollü sürücüler olduğu belirtildi. Kazalarda hafif yaralanan iki kişi hastaneye kaldırılırken polis her iki kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Gece yarısı meydana gelen her iki kazada Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana geldi. İlk kaza 00:30 sıralarında Atatürk Bulvarı ile Tevfik Fikret Caddesi’nin kesiştiği kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sürücüsünün alkollü olduğu belirtilen Ayşe Ö. idaresindeki 35 HD 595 plakalı otomobil kavşakta Feyza T. yönetimindeki 09 FT 743 plakalı otomobile çarptıktan sonra direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüje çıktı. Araç, trafik levhasını devirip aydınlatma direğine çarptıktan sonra durabildi.
Aynı saatlerde diğer bir kaza ise Vali Konağı Bulvarı üzerinde bulunan Kipa Alışveriş merkezi çıkışında meydana geldi. Bu kazanın da alkollü sürücüden kaynaklandığı belirtilirken kazada 09 VB 763 plakalı otomobil ile 09 U 4639 plakalı kapalı kasa kamyonet çarpıştı.
Her iki kazada büyük bir gürültü ile uyanan mahalle sakinleri sokağa dökülürken, kazalarda can kaybının yaşanmaması teselli kaynağı odlu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.