“ALT VE ÜST YAPI ÇALIŞMALARINI DENETLEDİLER”

“ALT VE ÜST YAPI ÇALIŞMALARINI DENETLEDİLER”

BÜYÜKŞEHİR BÜROKRATLARINDAN YOĞUN HAFTA SONU MESAİSİ

Gerçek Gazetesi

Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ve ASKİ ekipleri il genelinde sürdürdükleri alt ve üstyapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çalışma ivmesini günden güne artıran ekipler, iş programlarındaki aşırı yoğunluk sebebiyle hafta sonu da faaliyetlerini sürdürdü.

Aydınlılara daha iyi hizmet vermek için bürokratlarından mesai kavramı gözetmeksizin çalışılmasını isteyen Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da çalışmaları yakından takip ederek sürekli bilgi alıyor.

İl genelinde süren alt ve üst yapı çalışmalarını yerinde incelemek için Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Erdoğan Öztürk ve Aydın Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ertuğrul Yamen çalışma yapılan noktaları ziyaret etti.  Öztürk ve Yamen, sırasıyla İncirliova Acarlar ve Gerenkova, Germencik Hıdırbeyli ve Mursallı mahalleleri ile Ortaklar-Söke Yolu, Efeler Işıklı Yolu ve Kızılay Caddesi’ne hareket ederek devam eden alt yapı ve yol yapım çalışmalarında gerekli denetlemeleri gerçekleştirerek bilgi aldı. Ziyaret ettikleri noktalarda denetimlerin yanısıra mahalle sakinleriyle de sohbet etmeyi ihmal etmeyen Öztürk ve Yamen vatandaşlarla çay içerek, talep ve şikâyetlerini dinlediler.

ASKİ GENEL MÜDÜRÜ ÖZTÜRK VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENEL SEKRETERİ YAMEN’DEN KALİTELİ HİZMET VURGUSU

Çalışmalar hakkında kısa bir değerlendirme de bulunan ASKİ Genel Müdürü Erdoğan Öztürk; “Altyapı çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Yoğun çalışma tempomuzu daha da artırarak vatandaşlarımıza sorunsuz, kaliteli ve sürdürülebilir bir alt ve üstyapı sunmayı hedefliyoruz. Sayın Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun da hassasiyetle ifade ettiği gibi halkımıza hizmet konusunda mesai kavramı gözetmeden çalışıyoruz. Yatırımlarımıza aralıksız devam edeceğiz.” dedi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ertuğrul Yamen de kaliteli hizmet konusuna dikkat çekerek; “Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak Aydın halkına kaliteli ve yüksek standartlarda hizmet sunabilmek için daha yoğun çalışacağız. Çünkü daha yapacak çok iş var. Bunun bilincinde olarak çalışma tempomuz ve azmimiz gün geçtikçe artıyor.” dedi.

fotoğraf-(6).jpegfotoğraf-(5)-001.jpegfotoğraf-(2)-003.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.