ALTIN GÜVERCİN KAZANDIRMAYA DEVAM EDİYOR

ALTIN GÜVERCİN KAZANDIRMAYA DEVAM EDİYOR

24. Kuşadası Altın Güvercin Beste Yarışması’nın dijital oylamasına katılan müzikseverler arasında yapılan çekilişin sonucunda iki kişi hediye almaya hak kazandı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuşadası Belediyesi ve Kuşadası Altın Güvercin Kültür Sanat ve Tanıtım Vakfı (KUSAV) iş birliğinde 6-12 Eylül tarihleri arasında düzenlenen 24. Kuşadası  Altın Güvercin Beste Yarışması için düzenlenen dijital oylamaya katılan 8045 kişi arasında yapılan çekilişin sonucu belli oldu. Çekiliş sonucuna göre Gizem Aydilek, Ramada Hotel Kuşadası’nda çift kişilik, her şey dâhil tatil kazanırken Nail Palu, Kuşadası AVM Altın Güvercin Amfi Tiyatro’da 2022 yılında düzenlenecek bütün konserleri ücretsiz izleyebileceği çift kişilik “Altın Bilet”in sahibi oldu.

Sadece 1 kez oy kullanmaya olanak veren dijital oylama sistemi, 12 Eylül’de Kuşadası Altın Güvercin Amfi Tiyatro’da gerçekleşen final gecesinde, son bestenin seslendirilmesinin ardından12 kişilik büyük jürinin değerlendirme süreci ile eş zamanlı olarak sona ermiş ve oylama sonucu 13. jüri olarak yarışmaya dâhil edilmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.