Altınkum sezona hazırlandı

Altınkum sezona hazırlandı

Aydın’ın Didim ilçesinde turizm sezon hazırlıkları sürerken, Altınkum sahilinde iki ayrı yerde düzenleme yapıldı.

Didim Belediyesi tarafından yürütülen sezon hazırlık çalışmalarında Altınkum Yalı Caddesi üzerinde yer alan korbey ve kordonlara binlerce mevsimlik Kadife çiçeği dikildi. Diğer yandan Çamlık liman burnu ile Tarım ilçe Müdürlüğü önündeki boş alanlara form verilebilen Limoni servi, pitosporum ve mevsimlik rozet çiçekleriyle yeniden düzenlendi.
Belediyenin Altınkum sahilindeki sezon hazırlıklarını değerlendiren CHP eski Didim İlçe Başkanı turizmci Mustafa Bekar, iki noktada yapılan düzenleme çalışmaların yeterli olmadığını, ancak turlarla gelen turistlerin yoğun olarak gezip alışveriş yaptıkları sahil alanda kısa bir sürede yapıla çalışmanın bir başarı olduğunu söyledi.
Altınkum güzelleştşrme ve sağlıklaştırma projesini de değerlendiren Bekar. Altınkum esnafı “Altınkum Güzelleştirme ve Sağlıklılaştırma” projesine destek vererek oradaki çirkin görüntünün giderilmesi ve dolayısıyla turistik bir bulvara yakışacak şekilde dükkânların yeniden dizayn ettirmeleri kendileri için mutlaka daha faydalı olacağına inandığını belirterek, sadece Altınkum’da değil, benzer projenin tüm Didim turizm alanlarını kapsayacak şekilde ele alınarak geliştirilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.