ALTINTAŞ; "ANKETLER % 60 ÇERÇİOĞLU" DİYOR

ALTINTAŞ; "ANKETLER % 60 ÇERÇİOĞLU" DİYOR

"Yerel seçimlerde 17 ilçeyi CHP kazanacaktır."

Gerçek Gazetesi

2019'da yapılması beklenen yerel seçimlere 4.5 yıldır hazırlandıklarını belirten CHP Efeler İlçe Başkanı Barış Altıntaş; "Cumhuriyet Halk Partisi olarak yerel seçimlere 4.5 yıldır hazırlanıyoruz. Bizler 4.5 yıl önce başladık çalışmalarımıza." dedi.

"KIRK DÖRT, OTUZ SEKİZDEN BÜYÜKTÜR"

"Son genel seçimde görüldüğü gibi Aydın’da Cumhuriyet Halk Partisi birinci parti olmuştur." diyen Altıntaş; "AKP millevekilleri özellikle de Mustafa Savaş rakam okumayı bilmiyor. 44, 38’den büyüktür. 38 AKP artı MHP’nin toplam oyudur. CHP’nin adayı Muharrem İNCE tek başına %44 oy almıştır." dedi.

ALTINTAŞ; "ANKETLER % 60 ÇERÇİOĞLU" DİYOR

2019'da yapılacak yerel seçimler için de iddiasını ortaya koyan Barış Altıntaş; "Yerel seçimlerde 17 ilçeyi CHP kazanacaktır. Özellikle büyükşehir belediyesini de rekor oyla, en az %51 oyla kazanacağız. Bizim Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun yapılan anketlerde %60 ile yerel seçimi kazanacağı görülmektedir." dedi.

"GÜNAYDIN'A KUCAK DOLUSU GÜNAYDIN"

"Bu arada AKP İncirliova ilçe Başkanı Kazım GÜNAYDIN, sana da buradan kucaklar dolusu GÜNAYDIN, GÜNAYDIN, GÜNAYDIN." diyen Altıntaş; "Uykun açılınca şu Acarlar’a yapılan yatırımları bir daha araştır bakalım. Sorumlusu olduğun ilçenin en büyük mahallelerinden birisinde yapılan çalışmalardan haberin yok. Bu nasıl sorumluluk! Dünyadan haberin yok demeyeceğim daha Acarlar’dan bile haberin yok. Öyle bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlar kervanına katılmış gidiyorsun. Gel bize Acarlar’da ne yapıldığını ben sana anlatayım." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.