Amatör Spor Haftası okçuluk müsabakaları tamamlandı

Amatör Spor Haftası okçuluk müsabakaları tamamlandı

Amatör Spor Haftası okçuluk müsabakaları tamamlandı

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde, Adnan Menderes Stadında gerçekleştirilen “Amatör Spor Haftası” okçuluk müsabakaları çekişmeli yarışlara sahne oldu.
Klasik yay ve makaralı yay kategorilerinde 15 sporcunun mücadele ettiği sporcular birbirlerine üstünlük kurabilmek için tüm gayreti gösterdi. Müsabakalarda Aydın Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcuları da mücadele etti. Hedef tahtasını tam 10’dan vurmak için mücadele eden sporcuların azmi takdir topladı. Ancak müsabakalar neticesinde hedefi en iyi vuran sporcular derece elde etmeye hak kazandı.
Müsabakalar sonucunda 40 yaş makaralı erkek kategorisinde Aydın Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Sporcusu Alper Mehmet Yazıcı 1’inci, 50 yaş makaralı erkek kategorisinde Aydın Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Sporcusu Nuri Seymen 1’inci, 60 yaş üstü klasik yay erkek kategorisinde Ercüment Gürsoytrak 1’inci, 40 yaş üstü klasik yay bayan kategorisinde 1’inci Ebru Aydemir ve 2’nci Selma Kafes oldu. 40 yaş üstü klasik yay erkeklerde ise 1’inci Bülent Avcı, 2’nci Aslan Ünlü ve 3’üncü Alper Kirman oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.