Anadolu Ateşi bu kez Kuşadası'nı yakacak

Anadolu Ateşi bu kez Kuşadası'nı yakacak

2015 dünya turu kapsamında Aspendos’tan sonra Kuşadası’nda yaz boyunca yerli ve yabancı turistlere unutulmaz gösteriler sunacak olan Anadolu Ateşi Dans Topluluğu bölge turizminin canlanmasında rol oynayacak.

Bugüne kadar 4 bin gösteri ile 97 ülkede gösteri yapmış, 40 milyondan fazla sanatsever tarafından izlenen Anadolu Ateşi; Kuşadası Belediyesi ve Türkiye seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) işbirliği ile Kuşadası’na geliyor. 8 yıldır Aspendos’ta on binlerce turiste gösteriler yapan Anadolu Ateşi Dans Topluluğu kültürümüze ait dans gösterileri ile turizme uzun yıllardır katkıda bulunuyor. Bu amaçla Kuşadası’na gelecek olan Anadolu Ateşi, Anadolu’ya ait ne varsa izleyicilerle paylaşacak.
Etkinlik yöneticileri olan Anadolu Ateşi Dans Topluluğu yönetmeni Mustafa Erdoğan, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy ve Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı yaptıkları açıklamada; “Anadolu Ateşi Dans Topluluğu’nun yaz boyunca ilçemizde gösterilerde bulunacak olması heyecan verici. Gerek yerli gerekse yabancı turistlerin ilgi odağına dönüşecek olan bu etkinlik, bölge turizmini de hızlandıracak. Benzersiz gösteriler ile turistler unutulmaz bir yaz geçirecek” dedi.
Gösterime başladığı ilk günden bugüne kadar Anadolu’ya ait ne varsa misafirlerine sunan ve bu gösterileri birçok dünya ülkesinde gerçekleştirmeyi başaran Anadolu Ateşi Dans Topluluğu Kuşadası’ndaki misafirlerini de büyüleyecek.
Efes Kongre Merkezi - Kuşadası’nın 2 bin 700 kişi kapasiteli Büyük Oditoryumunda yapılacak etkinliğin ilk gösterisi; 24 Haziran Çarşamba günü Saat 21.00’de gerçekleştirilecek. Mustafa Erdoğan yönetimindeki Anadolu Ateşi’nin gösteri biletleri Biletix ve yetkili acenteler aracılığı ile sanatseverlerle buluşacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.