Anadolubank’tan atak

Anadolubank’tan atak

Anadolubank’tan tarım bankacılığı atağı

Gerçek Gazetesi
Türkiye'nin önde gelen bankalarından Anadolubank'ın 75. ve 76. şubeleri olan Aydın Merkez ve Aydın Söke Şubeleri tarım finansmanı alanında hizmet vermek üzere faaliyete geçti.
Konu ile ilgili açıklama yapan Anadolubank Ticari Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sibel Akın, "Ege Bölgesi 350 bin üreticisi ile Türkiye'nin toplam tarımsal üretiminin yüzde 18'ini gerçekleştirmektedir. Tarım sektörünün sadece ekonomik değil aynı zamanda stratejik bir öneminin bulunduğu da unutulmamalıdır. Bu yüzden Aydın Şubelerimiz tarım sektörünü finanse etmeye yönelik ilk şubelerimiz olarak büyük önem taşımaktadır" dedi.
Anadolubank'ın ilk tarım bankacılığı şubesi olarak çiftçilere verecekleri hizmetten duyduğu memnuniyetini dile getiren Aydın Merkez ve Söke Şube Müdürleri Ali Akbulut ve Güvenç Mersin ise, "Anadolubank'ın yüksek hizmet kalitesi çerçevesinde, müşteri ihtiyacını iyi analiz ederek en uygun finansal çözümü müşterilerimize sunmayı hedefliyoruz. Hasat kredisi, traktör ve ekipman kredileri ile çiftçilerimizin tarımsal faaliyetlerini finanse etmekten mutluluk duyacağız" dedi.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.