Anadolu'nun yıldızları Efeler diyarında parlayacak

Anadolu'nun yıldızları Efeler diyarında parlayacak

Anadolu'nun yıldızları Efeler diyarında parlayacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü’nün 2015-2016 faaliyet programın yer alan Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Yarı Final Müsabakaları, 08-10 Nisan 2016 tarihleri arasında Aydın’ın Efeler ilçesinde gerçekleştirilecek.
Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Yarı Final Müsabakalarına Adana, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bursa, Denizli, Eskişehir, Hatay, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, İzmir, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Manisa, Mersin, Osmaniye, Tekirdağ ve Yozgat’tan 12 kız takımı ve 12 erkek takımı olmak üzere 24 basketbol takımı katılacak.
Üç gün sürecek olan müsabakaların teknik toplantısı 07 Nisan 2016 Perşembe günü saat 17.00’da Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşecek. Müsabakalarda Erkek takımları Efeler Mimar Sinan Spor Salonunda, kız takımları Efeler Atatürk Spor Salonu ve ADÜ SKS Spor Salonunda oynayacak.
Müsabakalar neticesinde gruplarında birinci olan takımlar Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.