Anya ve Günal Cumhurbaşkanı ile görüştü

Anya ve Günal Cumhurbaşkanı ile görüştü

Söke Ticaret Borsası ve Ticaret Odası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti.

Söke Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Deniz Günal ve Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşat Anya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a kunuk oldular…
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 81 il, 160 ilçeden gelen 365 Oda ve Borsa Başkanı ile birlikte istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda Oda ve Borsa başkanlarının görüşleri alındı, bir çok konuda bilgilendirmeler yapıldı.
istişare toplantısı sonrasında Oda ve Borsa Başkanları; görüşülen konuları paylaşmak ve hayırlı olsun dileklerini iletmek üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ziyarette bulundu.
Hisarcıklıoğlu başkanlığında gerçekleşen ziyarette ilçemizi temsilen Söke Ticaret Odası Başkanı Reşat Anya, Söke Ticaret Borsası Başkanı Salih Deniz Günal ve Aydın'daki diğer odaları temsilen Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, Aydın Ticaret Borsası Başkanı Adnan Bosnalı, Aydın Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yunus Şahin, Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, Didim Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ yer aldı.
Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda dörder kişi olarak Cumhurbaşkanıyla görüşme olanağı bulan Söke Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Deniz Günal ve Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşat Anya, Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Üstündağ ve Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan hazır bulundu. 
Hisarcıklıoğlu basın mensuplarına ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, "Hayırlı olsun ziyaretiyle beraber, Cumhurbaşkanımızla ekonomik meseleler hakkında istişarelerde bulunduk. Görüşlerimizi aktarabilme fırsatını bulduk. Sayın Cumhurbaşkanımızın yaklaşımından ev sahipliğinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Cumhurbaşkanın tek tek bütün başkanların ellerini sıktığını ve gösterdiği sıcak ilgiden memnun olduklarını söyleyen Söke Ticaret Odası Yönetik Kurulu Başkanı Reşat Anya ve Söke Ticaret Borası Başkanı Salih Deniz Günal, Saray’da gezebilme fırsatları olduğunu bildirerek, "Türkiye için onur verici, gurur verici. Türkiye’nin Cumhurbaşkanının yabancı ülkeler nezdinde gösterebileceği güzel bir yer olmuş. Bundan da büyük memnuniyet duyduk"  diye konuştular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.