Arabadaki eşya hırsızı cezbediyor!

Arabadaki eşya hırsızı cezbediyor!

Arabadaki eşya hırsızı cezbediyor!

Yılmaz ÖLMEZ
Gerçek Gazetesi
İlçemizde 2007 yılının son günlerine damgasını vuran cam kırma marifetiyle araçtan eşya çalma vakası, 2008 yılının ilk gününde de yaşandı.1 Ocak Salı günü gerçekleşen olayda, hırsızlar bu kez bayan sürücünün canını yaktılar.
Hırsızlık vakası, Kemalpaşa mahallesinde bulunan Kız meslek Lisesinin bahçesinde gerçekleşti. Saat 15.00 sıralarında Kızını okula kursa getiren 09 L 6730 plakalı otomobilin sürücüsü Nuriye Güleç, içerisinde 650 lira ve bir miktar Euro bulunan çantasını aracına bırakıp, içeriye girdi. Fakat dışarıya çıktığında aracının sağ ön kapı camının kırıldığını ve içerisinden çantasının alındığını fark etti. Zaman kaybetmeden 155 Polis İmdat hattını arayan talihsiz Bayan, Polis"ten yardım istedi. Yağmur dolayısıyla parmak izi alma imkânlarının olmadığını söyleyen ekipler, bayanı emniyet müdürlüğüne davet edip ifadesine başvurdular, şikâyet başvurusunu aldılar.
Söke"de bu yöntemle gerçekleşen hırsızlık olayları özellikle Kemalpaşa mahalsinde oldukça fazla yaşanıyor. 1 Kilometrelik alan içerisinde gerçekleşen hırsızlık olaylarında son 2 ay içerisinde 6 aracın camı kırıldı.5 otomobil ve 1 Tır camını kırarak içerisinden çanta ve elektronik eşya alıp kaçan kişiler, vatandaşların canını yakmaya yeni yılda da devam ediyorlar.Emniyet ekipleri de araç sürücülerini, araçtan ayrılırken içerisinde göze ilişecek noktalara eşya bırakmamaları yönünde uyarıyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.