Araçta sıkışan yavru kedi uzun uğraşlar sonucu kurtarıldı

Araçta sıkışan yavru kedi uzun uğraşlar sonucu kurtarıldı

Araçta sıkışan yavru kedi uzun uğraşlar sonucu kurtarıldı

Aydın Efeler İlçesi’nde aracın altında sıkışan yavru kedi uzun uğraşlar sonucu kurtarıldı. Kediyi kurtarmak için mahalleli seferber olurken, sıkışan kedinin araçtan çıkarılmasının ardından araç yoluna devam etti.
Edinilen bilgiye bir işi dolayısıyla Aydın Emniyet Müdürlüğü’ne giden Ramazan Bilir isimli vatandaş aracın altından gelen kedi sesi üzerine aracını sağa çekip altında kedi aramaya başladı. Sesi gelen ancak kendisi bir türlü bulunamayan kedi yavrusunu kurtarmak için mahallenin gençleri seferber oldu. Kilosu hafif ve aracın altına girebilen gençlerin de yardımı ile uzun uğraşların ardından yavru kedi aracın altından çıkarıldı. Kedi operasyonunun tamamlanmasının ardından sürücü aracıyla birlikte yoluna devam etti.
Bir işi dolayısıyla aracıyla Emniyet Müdürlüğü’ne gittiğini belirten Ramazan Demir, “Aracı Efeler Mahallesi’ne park ettim. İşim bittikten sonra aracın başına geldiğimde yavru kedi sesi duydum. Ancak sesin çevreden geldiğini düşünerek aracı çalıştırıp yoluma devam ettim. Bir süre sonra aynı sesi duyunca kedi yavrunsun çevrede değil aracın altında bir yerde olduğunu düşündüm. Sesi bulduk ama yavru kediyi uzun aramalar sonucu bulduk. Gençlerin de yardımı ile kediyi sıkıştığı yerden çıkardık” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.