ARICI: ALLAH EMEĞİ GEÇEN HERKESTEN RAZI OLSUN

ARICI: ALLAH EMEĞİ GEÇEN HERKESTEN RAZI OLSUN

TOPUKLU EFE: BAĞARASI’NDA ÜST YAPI TAM GAZ DEVAM EDİYOR

Gerçek Gazetesi

Aydın’ın Topuklu Efe’si Başkan Özlem Çerçioğlu, Aydın’ın en önemli ilçelerinden biri olan Söke’ye hizmetlerine yeni dönemde de hız kesmeden devam ediyor.

Söke’nin en büyük mahallesi olan Bağarası’nın geçmiş dönemde kanalizasyon sorununu çözen ve üst yapı çalışmalarına başlayan Aydın Büyükşehir Belediyesi Bağarasında girilmedik sokak bırakmıyor. Bağarası Muhtarı Esat Arıcı; “Büyükşehir Belediyesi ekipleri gece gündüz demeden hizmet veriyor. Allah Başkan Özlem Çerçioğlu’ndan ve emeği geçen herkesten razı olsun" dedi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatı ile başlayan ve kendisinin de yakından takip ettiği ve sürekli bilgi aldığı Söke’deki yatırımlar büyük bir titizlikle devam ediyor.

BAĞARASI’NDA ÜST YAPI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi tüm şehirde çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. İlçenin en büyük mahallesi olan ve uzun soluklu bir çalışmayı kapsayan Bağarası Mahallesi’nde Aydın Büyükşehir Belediyesi Ekipleri alt yapıyı bitirirken, üst yapı hizmetlerine devam ediyor. Girilmedik sokak ve cadde bırakmayan Büyükşehir  Ekiplerinin yaz aylarının en sıcak günlerinde yaptığı özverili çalışmaları vatandaşlardan büyük takdir topluyor.

ARICI: BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NDAN ALLAH RAZI OLSUN

Çalışmaları yerinde takip eden Bağarası Muhtarı Esat Arıcı; emeği geçen herkese teşekkür ederek, "Büyükşehir Belediye Başkanına çok teşekkürlerimi sunarım. Allah razı olsun. Gün geçtikçe insanlarda mutlu oluyor. Her şey güzele doğru gidiyor. Ama Bağaralı vatandaşlarımızın da biraz sabırlı olmasını temenni ediyorum. Her şey güzel olacak. Bağarası daha da güzelleşecek. Topuklu Efemizin Ekipleri Bağarası'nı güzelleştirmek için çalışıyorlar. Sorumlular gece gündüz demeden hizmet veriyor. Allah razı olsun Özlem Çerçioğlu ve emeği geçen herkesten" diye konuştu.

VATANDAŞLAR ÇALIŞMALARDAN MEMNUN

Öte yandan çalışmalardan memnun olan vatandaşlar da, ”Özlem Başkanımızdan Allah razı olsun. Bağarası uzun zamandır alamadığı hizmeti alıyor. Üst yapı çalışmalarında da sona yaklaşıldığını tahmin ediyoruz. Hizmetlerinden dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştular.

haber-1.jpghaber-2.jpghaber-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.