ARICILAR SEÇİM YARIŞINDA

ARICILAR SEÇİM YARIŞINDA

Sökeli üretici Sezgin Püslü, dün saat: 11.00'de Ziraat Odası Salonunda toplantı düzenleyerek destek istedi.

Gerçek Gazetesi / Arif AKÇAY
Aydın Arıcılar Birliği'nin 5 Nisan'da yapılacak seçimli kongresine henüz bir ay gibi bir süre olmasına rağmen Birlik Başkan adayları kendilerini tanıtım ziyaretlerine başladılar.
Bu kapsamda Sökeli üretici Sezgin Püslü, dün saat: 11.00'de Ziraat Odası salonunda bir toplantı düzenleyerek, Sökeli arı ve bal ürünleri üreticileriyle bir araya geldi. Aydın Arıcılar Birliği'nin il genelinde 1600 civarında üyesi olduğunu, Söke, Kuşadası, Güzelçamlı üçgeninde 600'e yakın üye bulunduğunu belirten Sezgin Püslü, "Göreve seçilmem halinde bölgemizin en önemli ürünlerinden olan özellikle çam balının tanıtımına Türkiye çapında önem vereceğiz. Tüm arıcılarımızın sorunlarına sahip çıkarak, başka bölgelerden izinsiz bölgemize giriş yapan arıcıları kontrol altında tutarak, bölgemizin bal üretim kapasitesi üstünde arıcının gelmesini engellemeye çalışacağız. Tüm üreticilerimizin resmi yazışmalarını yakından takip ederek, desteklemelerini zamanında almalarını sağlayacağız" dedi.
Aydın Kapalı Spor Salonu’nda 5 Nisan Pazar günü yapılacak Aydın Arıcılar Birliği kongresinde mevcut Birlik Başkanı Zeki Altın ile Aydın Özdemir’in de adaylık yarışında çalışmalar başlattıkları dikkat çekerken, Sökeli üretici Sezgin Püslü, tüm üreticilerin desteğini istedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.