Arkadaşları Ramazan'ı hız konusunda uyarmış

Arkadaşları Ramazan'ı hız konusunda uyarmış

Arkadaşları Ramazan'ı hız konusunda uyarmış

Aydın’ın Efeler ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 17 yaşındaki gencin, motosikletle hız yapmaması konusunda defalarca uyarıldığı ortaya çıktı.
Efeler ilçesine bağlı Serçeköy Mahallesi’nde gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında motosikletiyle önünde seyreden otomobile çarpan 17 yaşındaki Ramazan G., hayatını kaybetmişti.
Motosiklet tutkusuyla bilinen Ramazan G’den gelen acı haber üzerine ailesi ve arkadaşları büyük üzüntü yaşadı. Ramazan’ın ardından sosyal medyadan taziye mesajı paylaşan arkadaşları, genç yaşta hazaya kurban giden Ramazan’ı motosikletle hız yapmaması konusunda defalarca uyarı yaptıklarını paylaştılar.
Ramazan’ın arkadaşları sosyal paylaşım sitesinden “Olmadı güzel kardeşim erken gitmen yakışmadı bole bizi bırakman mekanın cennet olsun can parcası”, “Ramo oldu mu böyle bir anda bırakıp gitmek ? İlk duyduğumda şaka sandım o kadar dedik motora yavaş bin hız yapma diye . Mekanın Cennet Olsun Güzel Kardeşim”, “Kardeşim canim melek yüzlü kardeşim can dostum olmadı yakışmadı sana bu daha beraber mezun olacaktık hayallerimiz vardi hani nerdesin ha nerdesin 18 yaşında gencecik bir fidandın sen kime ne kötülüğün olabilir ki bırakıp gitmekle olmadı Allah mekanını cennet eylesin can yoldaşım, sırdaşım Allah kardeşine sabırlar versin ama unutma ki seni o hale getirenleri andım olsun ki bulucaz” ve “Mekanın cennet olsun kardeşim benim değermiydi zevk için bu gencecik yaşında gitmen” şeklinde paylaşımlar yaptı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.