ART NİYETLİSİNİZ

ART NİYETLİSİNİZ

Söke’nin duayen kalemi Durmuş Tuna, Söke’nin olduğu kadar Aydın’ın da nabzını tutmaya devam ediyor.

Son olarak kendi sosyal paylaşım hesabında AKP’li bir milletvekili ile Aydın’da görev yapan bir basın kuruluşu arasındaki bağı kaleme alan Tuna, oldukça çarpıcı iddialar ortaya attı.

Söke’nin usta kalemlerinden olan Durmuş Tuna kendine ait sosyal paylaşım hesabında yaptığı gündeme dair yorumlarını yazmayı sürdürüyor. Birçok kez Aydın  Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na yönelik gerçekleştirilen karalama kampanyalarını ve Aydın’ın Topuklu Efesi’nin yaptığı hizmetleri kaleme alan usta kalem Durmuş Tuna bu kez Denge Yayın Grubu ve AK Partİ Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’ı kaleme aldı.

Ak Parti Aydın Milletvekili Savaş’ın koruma ve himayesine giren Denge Yayın Grubu’nun ondan aldıkları talimatla Aydın Büyükşeghir Belediyesi’ni karalamaya yönelik haberler yaptığını iddia eden Tuna paylaşımında Denge Gazetesi Yönetiminin şimdi de Aydın Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi’nin bütçesine göz diktiğini yazdı.

Tuna’nın oldukça kapsamlı olan paylaşımı şöyle; 
Denge yayın grubu Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne ağababalarından aldıkları talimatla saldırıyor.
Asılsız ve iftira içerikli haberlerle yayın yapıyorlar sonra tornistan geri adım atıyorlar. 
AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’ın korumasına ve himayesine geçtiği iddia edilen Denge Gazetesi Yönetimi her gün yeni bir iftirayla karşımıza çıkıyor.

Ekonomik dar boğaz içerisinde çok sıkıntılı günler geçirdiği konuşulan Denge Gazetesi Yönetimi şimdi de Aydın Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi’nin bütçesine göz dikmiş durumda.
Beklentileri tamamen duygusal yani mani.
Aydın Büyükşehir Belediyesine yönelik dengesiz çıkışlarıyla defalarca zor durumda kalan Mehmet ve Emin Aydın kardeşler bir kez dafa duvara tosladılar.
Aydın Büyükşehir Belediye Basın Dairesinin bütçesi rahatsız etmiş. 
Denge Gazetesi Yöneticilerinin bilmediği detaya gelince!
Aydın Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı 2021 gerçekleşmemiş tahmini bütçesi 9 milyon TL’dir. Bu bütçenin ne şekilde kullanıldığını bilmeyen arkadaşlar bir kez daha tekziplik duruma düşmüşler.
Bursa , Kocaeli Gaziantep’in Basın daire bütçelerini görseler fırttıracaklar 
9 Milyon TL.’lik bütçe ne şekilde kullanıldığını tek tek yazayım ki, farklı beklenti içerisinde olan Aydın Kardeşler bilgi sahibi olsunlar.
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığına bağlı 4 şube müdürlüğü (İletişim Şube Müdürlüğü, Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü, Etkinlik ve Tören Hizmetleri Şube Müdürlüğü, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Şube Müdürlüğü) bulunmaktadır. 
Neymiş dört tane şube Müdürlüğü varmış 
Yaz şimdi bunu bir kenara devam ediyorum. 
Şimdi bu şubelerde çalışan personellerin maaşları ve özlük hakları, araç kiraları, makine teçhizat, kırtasiye giderleri vb. giderler ile birlikte bayram seyran önemli günlerde verilen kutlama ilanları ile belediye hizmetlerinin tanıtımının yapıldığı ilan giderleri var. 
Yazdınız mı Aydın Kardeşler?
İlan giderleri zaten nasıl olduğunu biliyorsunuz detaylı anlatmayalım 
1 milyon 150 bin nüfuslu ve 17 ilçesi bulunan Aydın Büyükşehir Belediyesinin bütçesini
Başkan Özlem Çerçioğlu’nu karalamaya ve yıpratmaya yönelik paylaşımlarıyla dikkat çeken Aydın Kardeşler anladınız mı şimdi
Neymiş bütçenin dağılımı böyle oluyormuş
Şimdi size sürekli destek veren üç güne bir televizyonunuzda kendine yer bulan Efeler. Belediyesinin bütçesi nedir ?
Efeler Belediyesi’nin 2020 yılında ayırdığı bütçe  5 milyon
Buradan bak biraz olaya kardeşim 
Halk adına ve kamuoyunu bilgilendirme yalanının arkasına sığınarak yaptığınız amaçlı haberler nedeniyle daha ne kadar komik duruma düşeceksiniz?
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Türkiye’nin tanıdığı bir başkandır. Artı hiç bir şeye ihtiyacı yoktur. Halkı yanındadır ne yapılıyorsa halk adına yapılıyordur. Halka hizmet götürme anlayışının altına bir şeyler aramak art niyetten başka bir şey değildir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.