ASFALTSIZ YOL KALMAYACAK

ASFALTSIZ YOL KALMAYACAK

Başkan Çerçioğlu’ndan YOL HAMLESİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi, 30 Mart Seçimleri'nin ardından hizmet sınırlarına dahil olan 17 ilçe ve mahallelerinde yol yapım ve bakım çalışmalarını hızla sürdürüyor. Aydın'ın farklı ilçelerinde aynı anda yol yapım ve bakım hizmeti veren Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Ekipleri, Mayıs-Ağustos döneminde ilçe yollarında çalışmaları bitirip Aydınlıların hizmetine sundu. Yol çalışmaları Efeler, Söke, Kuşadası, Didim, Akbük, Koçarlı, Karacasu, Bozdoğan, Çine, Karpuzlu, Kuyucak, Umurlu, Nazilli, Sultanhisar, Ortaklar, İncirliova ile Germencik ilçelerinde Aydın Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanlarında gerçekleştirildi.
Astarlı asfalt kaplama, astarsız asfalt kaplama, parke döşeme, asfalt yama ve greyderli bakım yapılan yollar kullanışlı hale getirildi. Fen İşleri Ekipleri tarafından, geçen 4 aylık dönem içinde 17 ilçenin değişik noktalarında 29 bin 650 m² astarlı asfalt kaplama, 109 bin 200 m² de astarsız asfalt kaplama yapıldı. 12 bin 422 m² parke döşemesi yapılan çalışmalarda, 3 bin 586 ton asfalt yama gerçekleştirildi. Bunun yanında ihtiyaç halindeki yollara 863 bin 4 km'lik greyderli bakım yapıldı. "ASFALTSIZ YOL KALMAYACAK"
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yaz döneminde yaptıkları yapım ve bakım hizmetiyle daha kullanışlı yollar oluşturduklarını ifade ederek;"Aydın Büyükşehir Belediyesi hizmet sınırlarında kalan bütün yollar zaman içinde asfalt olacak. Asfaltsız ova ve köy yolu kalmayacak. Yaptığımız bölgesel kavşak düzenlemeleriyle de daha rahat bir trafik ortaya çıkaracağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.