Askere gitme hazırlığı yapan genç kazada hayatını kaybetti

Askere gitme hazırlığı yapan genç kazada hayatını kaybetti

Askere gitme hazırlığı yapan genç kazada hayatını kaybetti

Didim’de meydana gelen motosiklet kazasında ağır yaralanan 20 yaşındaki İbrahim Yıldız, yaşamını yitirdi. 15 gün sonra askere gidecek olan Yıldız’ın ölüm haberi ailesini ve Akyeniköy’ü yasa boğdu
Edinilen bilgiye göre; 9 Nisan Cumartesi günü saat 23.00 sıralarında İbrahim Yıldız ile arkadaşı Hasan D. Motosikletle gezmeye gittikleri Doğanbey’dan Akyeniköy’e dönüşlerinde yol kenarındaki kanala uçtu. Kazada motosikleti kullanan Hasan D. Kazayı yara almadan atlatırken arkada oturan İbrahim Yıldız ise başını çarpması sonucu ağır yaralandı. Kazanın duyulmasının ardından yaralanan İbrahim Yıldız 112 Acil Servis ambulansıyla ilk önce Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yıldız, buradaki ilk müdahalesinin ardından Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. 4 günlük yaşam savaşını kaybeden Yıldız’ın ölüm haberi ise ailesini ve Akyeniköylüleri derinden üzdü.
Cenazesi Akyeniköy’de toprağa verilirken Yıldız ailesinin iki oğullarından en büyüğü olan İbrahim Yıldız’ın 15 gün sonra askere gideceği öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.