ASKİ SÖKE'DE HIZ KESMİYOR

ASKİ SÖKE'DE HIZ KESMİYOR

Söke'ye gelen ASKİ Genel Müdür Vekili Cemalettin Küçükerol ve beraberinde Su ve Kanalizasyon Daire Başkan Vekili Hakan Olkaç Aydın Büyükşehir Koordinatörü Fatih Akkentli Boynak Su Hattında inceleme yaptı.

Gerçek Gazetesi

Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ ekipleri Söke'de çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Yapılan hizmetler konusunda da Söke halkından takdir görüyor. Yeni yapılanma sürecinde bir çok sıkıntının üstesinden gelerek, vatandaşın rahat hizmet almasının önünü açan ASKİ günden güne bölgeye hakim oluyor.

Söke'ye gelen ASKİ Genel Müdür Vekili Cemalettin Küçükerol ve beraberinde Su ve Kanalizasyon Daire Başkan Vekili Hakan Olkaç Aydın Büyükşehir  Koordinatörü Fatih Akkentli Boynak Su Hattında inceleme yaptı.

Aski Genel Müdür Vekili Cemalettin Küçükerol; "ASKİ ilçe merkezlerine tahsilat, tahakkuk ve abone hizmetlerinin yanı sıra su arıza başvuruları da yapılabiliyor. Sayaç okuma elemanlarımız  Sökemizin merkez dışı mahallerini bitirdiler. Söke Merkezde 2015 1. Dönem okumalarını başlattık. Halkın rahatı ve mutluluğu için adımlar atıyoruz. İlçelerdeki Koordinatörlerimiz oldukça başarılılar. Her şeyi gözlemliyorlar ve bize bildiriyorlar. Bugün de giderilen aksaklıkları yerinde kontrol etmek için geldik” dedi.

Yoğun çalışma programının içersinde en önemli projenin Boynak suyunun Söke'ye getirilmesi olduğunu vurgulayan Aski Genel Müdürü Cemalettin Küçükerol; "Boynak İçme suyu yapım işi tamamlandığında Sökenin 35 yıllık su ihtiyacı karşılanmış olacaktır. Güllübahçe mevkiinde bulunan derin kuyularda bulunan içme suyu isale hattı, terfi merkezi ile içme suyu deposuna aktarılıp şehir merkezine dağıtılacaktır. Söke Boynak içme suyu yapım işi; içme suyu deposu, İsale hattı, Terfi merkezi ve bağlantı hatlarını kapsamaktadır. Şu ana kadar 15600 mt. içme suyu hattı yapılmış olup, işin % 70'i gerçekleşmiştir. İşin bitim tarihi 22.06.2015 dir.” dedi.

Ayrıca Büyükşehir Koordinatörü Akkentli son günlerde yapılan Çalışmalar hakkında basına bilgi verdi.


Söke'de yapılan çalışmalar şu şekilde:

1- 3 ADET SONDAJ KUYUSU AÇILDI
2- 25 ADET İÇMESUYU KUYUSU YENİLENDİ
3- 17 ADET DEPO KUYU ARASI OTOMASYON CİHAZI TAKILDI.
4- 17 ADET İÇMESUYU DEPOSUNUN BAKIMI YAPILDI
5- SÖKE ATIKSU ARITMA TESİSİ BAKIMI YAPILARAK DEVREYE ALINDI
6- 18000 MT. BORU DÖŞENDİ.
7- 1400 MT KANALİZASYON HATTI YAPILDI.
8- 1000 MT YAĞMURSUYU HATTI YAPILDI.
9- 22 ADET İÇMESUYUNUN DEZENFEKSİYONU İÇİN SIVI KLOR CİHAZI TAKILDI.
10- İÇME SUYU DEZENFEKSİYONU İÇİN MAHALLELERE PERİYODİK KLOR VERİLDİ.
11- 3 ADET İÇME SUYU ARITMA TESİSİ DEVREYE ALINDI.
12- 2200 ADET İÇME SUYU ARIZASI YAPILDI.
13- 2600 ADET KANALİZASYON ARIZASI YAPILDI
14- 3200 ADET VİDANJÖRLE FOSEPTİK ÇEKİMİ YAPILDI.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.