Aşkları engel tanımayan Didimli çiftin hayatı beyaz perdeye aktarılıyor

Aşkları engel tanımayan Didimli çiftin hayatı beyaz perdeye aktarılıyor

Aşkları engel tanımayan Didimli çiftin hayatı beyaz perdeye aktarılıyor

3 Aralık Dünya Engelliler gününde tanışıp evlenme kararı veren ve Didim’de yaşayan Bedensel Engelli Zeynep ile Cem Çakın çiftinin hikâyeleri film oluyor. Sponsorlar desteğiyle yapılacak olan kısa film için 22 Ocak’tan itibaren başlanması planlanıyor.
Didim Yöresi Engelliler Derneği üyesi olan oyuncu Mehmet Bulut’un çiftin hikâyesini öğrenmesi üzerine başlatılan çalışma artık film olacak. 3 Aralık Engelliler gününde tanışıp evlenen ve bir kız çocuğu bekleyen Bedensel Engelli Zeynep ile Cem Çakın’ın aşkları beyaz perdeye aktarılıyor.
Filmle ilgili olarak Didim Engelliler Derneği binasında filmle ilgili olarak bir basın toplantısı düzenlendi. Filmde rol alacak olan Gülnihal Demir, Mehmet Bulut, Yiğit Dören, Nergiz Bulut, Osman Bayar, Nur Güney, Ayşe Türk, DJ Melis Sun, İbo Koluman, Berfin Norman, İbrahim Norman, Selma Duman ve Küçük Oyuncu Cansu Bulut’un yan sıra DİYED Başkanı Bedri Altıntaş’ında katıldığı basın toplantısında filme ilgili bilgiler verildi.
Dernek Başkanı Bedri Altıntaş, Zeynep ile Cem’in tanışmalarına vesile olmaktan memnun olduklarını belirterek engelli bir birey olan Zeynep’e yakında doğacak bebeklerine şans diledi.
DİYED’de yan yana gelen oyuncu kadrosu ve yönetmen Metin Güngör bu filme çalışmaktan onur duyacaklarını Engelliler için bir şeyler yapabilmekten gurur duyacaklarını belirtti. Oyuncu Gülnihal Demir’de herkesin bir engelli adayı olduğunu yapılan bu çabaların çok kıymetli olduğunu ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.
Didim Belediyesi ile Engelliler derneğinin çalışmalarını anlatan Didim Belediyesi Kültür servisinden Umut Karabacılı ise “Didim’de bu filmin çekilmesi başka aşklara da vesile olursa bizi çok sevindirir .” diyerek başladığı konuşmasında önümüzdeki günlerde Gazeteci Tuluhan Tekelioğlu’nun çekeceği engellilerin organ bağışı belgeseliyle Didim’in yine benzer bir çalışmada adından bahsettireceğini söyledi.
Kısa film olarak 22 Ocak’tan itibaren çekilmeye başlayacak film sponsorlar desteğiyle çekilecek

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.