Atatürk İlköğretim Okulu şampiyon

Atatürk İlköğretim Okulu şampiyon

Atatürk İlköğretim Okulu şampiyon

Gerçek Gazetesi
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen İlköğretim Okulları Arası Futbol Şampiyonası"nın İlçemizdeki elemeleri dün oynanan yarıfinal ve final maçlarının ardından tamamlandı. Söke Fatih Halı Saha Tesisleri"nde oynan karşılaşmaları İlçe Kaymakamı Celil Ateşoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Serin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Buğdayeken, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş izledi.
Yarıfinal müsabakalarının ardından Söke Sıdıka İlköğretim Okulu ile Özel Havva Ayşe Güven İlköğretim Okulu arasında şampiyonanın üçüncülük maçı oynandı. Karşılaşmayı 4-2 galibiyetle tamamlayan Söke Sıdıka İlköğretim Okulu şampiyonada üçüncülük kupasını almaya hak kazandı. Şampiyonanın galibini belirleyecek olan ve Söke Atatürk İlköğretim Okulu ile Çeltikçi İlköğretim Okulu futbol takımlarının karşı karşıya geldiği maç büyük çekişmeye sahne oldu. Karşılaşmayı 3-1"lik skorla kazanan Söke Atatürk İlköğretim Okulu şampiyonu olurken; Çeltikçi İlköğretim Okulu da ikinciliği elde etti. Şampiyonada ilk üçe giren takımlar Türkiye şampiyonluğuna giden yolda Söke"yi Aydın il temsil etme hakkını da kazanmış oldu.
Maçların tamamlanmasının ardından düzenlenen törenle şampiyonaya katılan takımlara katılım belgeleri ve ilk üç takıma kupaları İlçe Kaymakamı Celil Ateşoğlu tarafından verildi. Şampiyon takımlara bundan sonraki maçlarında başarılar dileyen Ateşoğlu, “Spor eğitim faaliyetlerinin önemli bir parçası. Öğrencilerimizin kendine güvenleri, sosyal diyaloglarının gelişmesi açısından faydalı bulduğumuz ve ülke genelinde düzenlenen bu turnuvaya ilçemizde bu yıl katılımın daha yoğun olması bizi sevindirdi” dedi. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum