ATATÜRK PARKI'NA KADIN ELİ DEĞİDİ

ATATÜRK PARKI'NA KADIN ELİ DEĞİDİ

Parkta köpeklerini gezdirenlere de vatandaşlardan tepki geldi.

Gerçek Gazetesi / Arif AKÇAY

Söke’de bir çok mahalle, park ve bahçelerde yaptıkları çalışmalarla vatandaşların takdirini toplayan Söke Belediyesi’nin bayan temizlik elemanları, dün de Atatürk Parkı’nı karış karış temizlediler. 

Her gün Söke’nin değişik bir mahalle veya değişik bir köşesinde çevre temizliği yapan bayanlar,  dün de Atatürk Parkı yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları ve parkın yeşil alanlarını gün boyu temizleyip görüntü kirliliğini ortadan kaldırdılar. Parkta yapılan çalışmaları beğeni ile karşılayan vatandaşlar, “Belediyemizin bayanlardan oluşan temizlik ekibinin yaptığı çalışmaları beğeniyoruz. Ancak biz vatandaşlar da buraların kirlenmesini çocuklarımıza temizlik kurallarına uymalarını öğreterek, parka köpek gezdirmeye gelen, gezdirdikleri köpeklerin parka pislemesine sessiz kalan vatandaşları da uyarmamız lazım. Bahar aylarının başladığı şu günlerde öncelikle bu yeşil alanlarda hijyen koşullarının korunması için bizlere de sorumluluk düştüğünü hepimizin bilmesi lazım” diyorlar.

Parkta köpeklerini gezdirenlere de vatandaşlar tepki göstererek, “Hayvanlar gelişigüzel dışkılarını bırakıyorlar. Otlardaki dışkılar farkedilmiyor ve çocuklar oynarlarken ellerine bulaşıyor. Sağlık açısından tehlike arzeden bu durum hiç hoş değil. Hayvanseverlerin daha dikkatli olmaları gerekiyor. Hayvanlarını düşünürken daha sonra oralarda oyun oynamaya gelecek çocukları da düşünmeliler” dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.