Atay: “Aydınspor 1923'ü daha güzel günler bekliyor”

Atay: “Aydınspor 1923'ü daha güzel günler bekliyor”

Aydınspor 1923 Kulüp Başkanı Fatih Atay; Aydınspor 1923’ü güzel günlerin beklediğini ifade ederek, bu anlamda takımın başına Tolga Doğantez’i getirdiklerini söyledi.

Aydınspor 1923’te üst üste alınan kötü sonuçlar nedeniyle teknik direktör değişikliğine gidilirken Kulüp Başkanı Fatih Atay, “Takımı yeniden bir havaya sokacak taze kan gerekliydi. Bunu da Tolga Doğantez’den yana kullandık. Hocamıza güveniyor ve takıma faydalı olacağını düşünüyoruz” dedi.
“HERKES GÜCÜNÜN SONUNA KADAR ÇALIŞACAK”
Takımın başına getirilen yeni teknik direktör Tolga Doğantez ile takımdaki havanın değiştiğini anımsatan Atay, “Yeni bir hoca, yeni bir ekiple, yeni bir anlayışla birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tolga hoca çok koşan ve mücadele eden bir takım olgusu oluşturmaya çalışıyor ve farklı bir oyun stili ile oynatıyor. Çift santrforla önde basan ve korkmadan her oyuncunun sonuna kadar mücadele etmesi gerektiğini oyunculara aşılama çalışıyor. Koşmayanın, mücadele etmeyenin bu takımda yerinin olmadığını artık herkes biliyor. Herkes gücünün sonuna kadar çalışacak” diyerek sözlerini noktaladı.
“AYDINSPOR 1923’Ü DAHA GÜZEL GÜNLER BEKLİYOR”
Deplasmanda alınan Eyüp galibiyeti ile ilgili olarak da bir değerlendirme yapan Başkan Atay, “Takımımız hem içerde hem dışarıda oynadığı maçlarda birçok pozisyona girmesine rağmen galip gelemiyordu. Büyük bir şansızlığımız vardı. Futbolcularımız moralleri bozuktu. Bu açıdan deplasmandaki Eyüp galibiyetinin ayrı bir önemi var. Bir penaltı ve üç tane de kaleciyle karşı karşıya kaçırdık fakat uzatma dakikalarında gelen golle güldük. Oyuncularımızın moralleri yerine geldi, antrenmandaki tavırları değişti ve hepsine güven geldi. Aydınspor 1923’ü daha güzel günler bekliyor” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.