ATAY: BİR BALTAYA SAP OLAMAMIŞ, ZİHNİ BOZUKLAR...

ATAY: BİR BALTAYA SAP OLAMAMIŞ, ZİHNİ BOZUKLAR...

MİLLETVEKİLİ ATAY'DAN, AK PARTİLİLER'E AĞIR SUÇLAMA:"BİR BALTAYA SAP OLAMAMIŞ, ZİHNİ BOZUKLAR"

Gerçek Gazetesi / Durmuş TUNA

AK Parti Aydın Milletvekili Sadık Atay'ın bir haber sitesine  yaptığı açıklamalar AK Parti camiasında bomba tesiri yaptı. AK Parti Aydın İl Başkanı olarak girdiği 2014 yerel seçimlerinde başarısız olduğunu iddia eden partililerine ağır eleştirilerde bulunan Atay adeta öfke kustu. Milletvekili Atay'ın kendisini eleştirilerle ilgili sarfettiği sözler geç kalınmış parti içi hesaplaşma olarak değerlerdirildi. 

Bu yönde eleştiri yapanların, "Sadık Atay çalışmamıştır. AK Parti İl Yönetimi çalışmamıştır" şeklinde karalamada bulunamayacağını belirten Atay bu sözlerin muhataplarını ispata çağırdı.

Eleştirilerinin dozajını da arttıran Sadık Atay, "…Kişisel problemleri olanlar, psikolojik problemleri olanlar, toplum içinde gerçekten bir baltaya sap olamamış, tedaviye ihtiyacı olan bazı zihni bozuk yapılar var. Bu kişiler ancak ve ancak sosyal medyada varlıklarını paylaşımlarıyla (hepsi için söylemiyorum, onlar anlar kendilerini) veya yaptıkları yorumlarıyla zaten kendilerini deşifre ediyorlar…" şeklinde ifadeler kullanarak eleştirdi. 

Kendisini eleştirenleri kişisel problemleri olan çıkarcılar, psikolojik problemleri olan ruh hastaları, iş bilmez beceriksizler, tedaviye ihtiyacı olan zihni bozuk yani akıl hastaları imalarında bulunması ise öfkesinin derecesini gözler önüne serdi. 

7 NISAN ILE 7 HAZIRAN ARASINDA "GEVEZELIK" YAPANLAR 

Sadık Atay eleştirilerini, "7 Nisan ile 7 Haziran arasında gevezelik yapanların sahadaki çalışmalarını belgelemelerini isterim. Kaç ilçeye gitti, kaç tane kapıyı çaldı, kaç ev ziyareti yaptı, kaç üyeye ulaştı bunları belgelemesini isterim." diyerek parti içinde kendisine muhalif olanlara meydan okudu. Atay konuşmasının devamında "Benim çalışmalarımın hepsi belgeli. Eğer partiliysen, ben AK Partili'yim diyorsan o zaman o süreçte seni de terlerken görecektik. Biz işimize bakarız. Herkes kendine yakışanı yapar. 7 Nisan ile 7 Haziran arasında sahada varlık göstermeyenlerin konuşmaya hakkı yoktur.” şeklinde sürdürdü.

AK Parti içinde kendisini eleştirenlere isim vermeden mesaj gönderen Atay "…Ama insanların dedikodu üretip bu problemli, tedaviye muhtaç olan kişilerin sosyal medyada yorumları ve paylaşımlarla gevezelik edeceğine…" şeklindeki ifadeleri ise kimlere kullandığı merak konusu oldu. 

Milletvekii Sadık Atay'ın, günün konusu olan açıklamaları AK Parti içinde yankı bulurken, "kim bu AK Parti'deki brütüsler?" sorusunu da gündeme getirdi.

Peki Atay Bu kadar ağır eleştirileri kimlere söyledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum